Túl sok lenne ennyi edzés?
16/L
Hetente 6 napon edzek, és naponta 2-szer. Egyszer felsőtestre, egyszer lábra és fenékre. Sajnos csak egy kétkezes 17 kg-os súlyom van, így ezzel szoktam edzeni de nem is ez a lényeg. Olvastam, hogy ugye az izmoknak szüksége van a regenerálódásra, így pihentetni kell őket, illetve, hogy a heti 4-5 edzés lenne az ideális, mert ez amit csinálok, túledzéshez vezethet, és hamar ki fogok merülni. Na de én már ezt csinálom vagy két hete, minden nap (egy nap kivételével egy héten) és nem tapasztalok ilyesmit. Sőt amióta ezt csinálom, sokkal energikusabb vagyok, és jobban látom a fejlődést a testemen is. Szóval most nem értem, akkor tényleg káros lenne ez, vagy nyugodtan folytathatom?
Egyébként ehhez megvan a szükséges alvás is, 9-10 órákat szoktam aludni, és a megfelelő energia bevitel is megvan.
Kérlek titeket, olyan válaszoljon, aki ért is ehhez, köszönöm. :)
#1 mindig odafigyelek rá, hogy helyesen csináljam a gyakorlatokat.
Köszönöm a válaszokat
Ugyanazt a hibát követed el, mint minden kezdő.
Sokat akarsz edzeni a hamarabbi és jobb eredményért. Csak az ellenkezőjét éred el.
Teljes test edzés! Erre van szükséged. Egy ideig biztosan. Utána mehet az osztott edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!