Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A "szemét" szenhidrat mehet...

A "szemét" szenhidrat mehet ha nem vagyok hizos tipus?

Figyelt kérdés
Persze mellette eszek normalist is rizs stb.Viszont ha ilyeneket is eszek,hogy kenyer,zsemle,peksuti ,de igy sem hizok akkor siman ehetem? Nyilvan nem akarok profi lenni :D
2018. júl. 27. 08:21
 1/3 BlodDrunk ***** válasza:

Lényegtelen miből viszed be a ch-t,hízni akkor fogsz ha kcal+ban vagy a hízás mértéke pedig ennek a függvénye.

Nyílván nem egészségesek a fent említett ételek,az inzulinszintre is rossz hatással vannak meg egyebek,illetve az energiaszint erősen ingadozik ezért is ajánlatos lassan felszívodó ch-t enni.

Nincs nehezen hizó tipus,csak a tápanyag ígényed jóval magasabb,mint másnak.

Tehát ha valakinek 3000kcal az igénye,neked 5000 de mindketten +500kcal esztek ezen felül nagyjából ugyan annyit fogtok súlyban növekedni.(nem izomban,súlyban)

2018. júl. 27. 09:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Eheted. Csak ne belőlük álljon az étkezés. Én 12 éve edzem, kb ugyanennyi ideje diétázom is. Napi 5* eszem szilárd ételt, amelyből 4 patent, az ötödik a csaló. A csaló rész általában edzés után van, de ez nem törvényszerű. Itt hamburgerekre, KFC-re, egyéb keletei gyors éttermekre kell gondolni. Olyan száraz vagyok egész évben, mint az állat. Viszont ez valóban azért van, amit az első is mondott, hogy a kalóriabevitelem napi szintre lebontva közel állandó, annyi amivel kb stagnál a testsúlyom.
2018. júl. 27. 11:24
 3/3 anonim ***** válasza:
mehet
2018. júl. 28. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!