Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lassú felszívódású szénhidrát...

Lassú felszívódású szénhidrát port lehet kapni valahol?

Figyelt kérdés
Nézem a Biotech kínálatát, de főleg cukor alapú gyors ch porok vannak. Valami Meal Replacement-szerű kiegészítő kéne, csak jóval magasabb ch aránnyal. Nem találok sehol...
2018. júl. 23. 22:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Itt a magyar nyelvű termékleírás:

[link]

2018. júl. 25. 12:24
 22/29 anonim ***** válasza:
Olcsobb lenne kulon feherjet es zablisztet keverni. A myproteines tomegnoveloben feherje keverek van, ami rosszabb.
2018. júl. 25. 19:21
 23/29 A kérdező kommentje:

22: Az miért rosszabb, ha fehérje is van benne? Ráadásul tejsavó koncentrátum, ami tudtommal a legjobb minőségű.

Külön zablisztet keverni biztos olcsóbb, de láthatod, nekem inkább a fogyaszthatósággal vannak prolblémáim, így szívesen fizetek rá, csak valamennyire elviselhető legyen az az ital, amit napi rendszerességgel kell fogyasztanom. Feltételezem, hogy ez a myoproteines tápkieg ízre és állagra is megfelelő minőségű ehhez, szóval valószínűleg más kategória, mint egy otthon összepancsolt fűrészporos kása.

2018. júl. 26. 10:23
 24/29 anonim ***** válasza:
Értsd meg! Nincs lassú szenhidratos tömegnövelő, amelyet csak úgy napközben letolhatsz. Ha nem bírsz letolni egy zabpelyhes turmixot az íz miatt, akkor hagyd a francba az egészet.
2018. júl. 26. 10:40
 25/29 anonim ***** válasza:

Egyébként ebben őrölt zab van. Az ugyan az mint a zabliszt?

[link]

2018. júl. 26. 11:14
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem azert rosszabb mert feherje is van benne, hanem mert keverek. Altalaban a maradek, rosszabb minosegu dolgokat adjak el keverek vagy hasonlo neven (lasd tonhalnal a toredek). A koncentratum egyebkent a 3 tejsavo kozul messze a legrosszabb, az mar mas kerdes, hogy naturalban boven eleg ez is.

Ugy ertettem, hogy veszel kulon 5kg zablisztet, 5kg feherje koncentratumot es mindegyikbol annyit mersz, amennyit akarsz. Ha akciosan veszed oket jobban kijosz mint egy tomegnovelovel, esetleg a maradek penzbol rakhatsz bele kreatint vagy amit szeretnel.

2018. júl. 26. 13:35
 27/29 A kérdező kommentje:

26: Jelenleg én is külön dobozokból keverem a fehérjét, tömegnövelőt, stb. csak úgy gondoltam ha van egy lassú ch-val mixelt fehérje por gyárilag elkészítve, azzal jobban járok, ugyanis ezekkel a zab, tönköly és egyéb bazi egészséges cuccokkal az is a bajom, hogy 20..30 g fölötti adagok fogyasztása számomra már felér egy jobbfajta hashajtó alkalmazásával.. :/

Talán a gyárilag kevert port jobban tolerálja a szervezetem.

2018. júl. 26. 20:53
 28/29 anonim ***** válasza:
Akkor a myproteines a Te embered, van vanilias es csokis. Mindegyiket kostoltam mar, a vaniliasnak nem sok koze van vaniliahoz, de finom az is. Kicsit erosebb benne a zab utoize, csokiban semmi.
2018. júl. 26. 21:04
 29/29 anonim ***** válasza:

A gyárilag kevert "por" semmivel sem lesz jobb, mint az otthoni. Annyi, hogy azt fizeted meg, hogy előre összerakják neked, ízesítik.

Lehet abba is van 100g zab (bár kétlem), de akkor már nem bírja a gyomrod és ugyanott vagy.

Vagy van 50% a többi meg maltodextrin, keményítő, kristálycukor stb. amit te is megvehetsz mérföldekkel olcsóbban és összerázhatod shakerben pl. kakaóporral.

Lehet jobban járnál, ha hagynád a francba a turmixokat, lefőznél reggel pár 100g rizst vagy burgonyát és napközben megennéd. Én is gondolkodtam már ezen, ha életvitelem engedi, hagyom a pi...ba a turmixolgatásokat és eszek normális szilárd ételeket.

De amúgy még mindig azt ajánlom, hogy kísérletezz, ha kell heteket/hónapokat és megtalálod azt a megoldást, ami segíteni fog. A hozzáállásod amúgy egy kicsit érdekes, ha nem sértődsz meg... Bár én is nagyon kényeskedő vagyok, ezért meg is értelek egyben, de én idővel kitaláltam azt a megoldást, ami jó nekem. De általában mindig változtatok és még jobb lesz.

De ha egyáltalán semmi sem győz meg, akkor vásárolj egy tömegnövelőt, azért az összetételt nézd meg... Ízre azért csodákat ne várj ezektől, nem lesz olyan, mintha koktél iszogatnál sajnos.

Esetleg még banánt nyomathatsz, az tele van CH-val, bár nem összetett, ami nem túl előnyös, de azért az gondolom nem okoz gondot, hogy lemenjen.

2018. júl. 28. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!