Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Muszáj szedni valamit, hogy...

Muszáj szedni valamit, hogy fejlődjek?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok 1 éve edzek semmit sem szedtem egyáltalán csak ettem húsokat meg ilyenek, elég jól fejlődtem de sokan azt mondják kell szedni ezt meg azt, tényleg kell szedni valamit és ha igen mit ajánltok és mennyit ?

2018. júl. 20. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Élelmiszert ajánlok. Minőségit, tisztát, nem feldogozottat, magad által megtermeltet.
2018. júl. 20. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy kell szedni, LOL! Ha tömeget növelsz és megvan a szükséges kalóriabevitel, akkor halál felesleges bármit is szedni mellé. Gondolom nem hivatásos sportoló vagy, hogy adott idő alatt teljesítened kell az elvárt kinézetet. Te magad is írod, hogy elég jól fejlődsz mindenféle táplálékkiegészítő nélkül is.
2018. júl. 21. 00:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen de én szálkás vagyok, és a barátaim szednek ezt meg azt és elég nagy darabok
2018. júl. 21. 01:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szálkás vagy akkor több energiát égetsz el mint amennyit felhasználsz, és mellé van rajtad izom is. Nem, egyáltalán nem kötelező bármit szedned, főleg nem ennyire az elején. Ha te a rendes ételtől fejlődsz, akkor nem szorulsz kiegészítőkre (esetleg csak multivitamin, de az mindenkinek ajánlott).
2018. júl. 21. 09:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz, köszi a válaszokat még jöhetnek
2018. júl. 21. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Mit szednek a barátaid?
2018. júl. 21. 12:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom konkrétan nem nagyon kérdeztem de kreatint és valami fehérje porokat
2018. júl. 21. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is eddzek, de AJÁNLOTT kiegészítőket szedni, mert segít a regenerálódásban stb.

Ne várd el tőlünk, hogy ezt leírjuk, én kb.1000 oldalt olvastam csak a testépítéssel kapcsolatban ennek a 20%-a kaja+étrend kiegészítők. Nagyon jók, de ésszel kell szedni. Amúgy a fehérjepor, kreatin, taurin amiket én használok meg különböző vitaminokat. (Ezektől, ha normálisan szeded nem nő harmadik tököd és nem is kezdesz el menstruálni, mint ahogy itt egyesek írják.)

2018. júl. 21. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:

#8 as vagyok

Amúgy meg ne higgy se nekem se másoknak! Keress rá a neten, ha ezt a kérdést ki tudtad írni akkor el tudsz olvasni hasznos irodalmakat is.

2018. júl. 21. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!