Fekvenyomni vastag vagy vékony rùddal szoktatok?
1 fajta rúd van, 20kg.
Nyomj azzal ami kényelmes neked
Van a 20 kilós.
Meg vannak a kisebb rudak, amik vagy egyenesek vagy hajlítottak. Ezek 8 es 12 kilósak. Tudom, mert lemértem mikor kezdő voltam. Többfajta súlyú rudat én még nem láttam a termekben.
Akkor elmondom, hogy nem egy fajta rud van #1 es #2. Rengeteg kulonbozo van, guggolasra, felhuzasra, fekvenyomasra, vastagabb, vekonyabb, kozepes, es mind "20kg". Azert tettem idezojelbe, mert a rudak 90%-a nem 20kg, nalunk is van 20as rud, ami 21.4kg.
Kerdezo a vekony rudat szerintem sokkal stabilabban es konnyebben lehet fogni, jobb hasznalni. A versenyezni szeretnel ne legyen ismeretlen a vastag rud sem a kezednek, mivel versenyen csak vastagok vannak, foleg guggolasnal.
Nem érted
Máshol lehet van több fajta is, sőt biztos de itt nálunk csak 20kg van. Akkor miért írjam hogy van több fajta is ha csak 20kg van és csak azzal tudok nyomni mert nincs más? (Meg francia, egykezes de azokat most ne vegyük ide)
Nálunk meg csak olimpiai a nagy rúd és az 20kg-os.
Es igen az un. 8 kilós is van amelyik 7,8 kg, a 12 kilós meg 11,8 volt a digitalis mérlegen.
Ezek voltak. Mindet lemértem. Csak az olimpiai 20-as volt dekára 20kg.
--gömb--
Az én rudam átmérője 63 mm. Nekem ez kényelmesebb mint a normál 30 mm, igaz felhúzásnál sokkal erősebben kell szorítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!