Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fekvenyomni vastag vagy...

Fekvenyomni vastag vagy vékony rùddal szoktatok?

Figyelt kérdés
Nálunk a terembe van több fajta is. A vékony a normál 20 kilos a vastsgabb valamivel nehezebb nekem már kényelmetlen. Ti a normállal vagy a vastagabb rùddal nxomtok fekve?
2018. júl. 20. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:

1 fajta rúd van, 20kg.

Nyomj azzal ami kényelmes neked

2018. júl. 20. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Van a 20 kilós.

Meg vannak a kisebb rudak, amik vagy egyenesek vagy hajlítottak. Ezek 8 es 12 kilósak. Tudom, mert lemértem mikor kezdő voltam. Többfajta súlyú rudat én még nem láttam a termekben.

2018. júl. 21. 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom, hogy nem egy fajta rud van #1 es #2. Rengeteg kulonbozo van, guggolasra, felhuzasra, fekvenyomasra, vastagabb, vekonyabb, kozepes, es mind "20kg". Azert tettem idezojelbe, mert a rudak 90%-a nem 20kg, nalunk is van 20as rud, ami 21.4kg.

Kerdezo a vekony rudat szerintem sokkal stabilabban es konnyebben lehet fogni, jobb hasznalni. A versenyezni szeretnel ne legyen ismeretlen a vastag rud sem a kezednek, mivel versenyen csak vastagok vannak, foleg guggolasnal.

2018. júl. 21. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
Szeretnélek felvilágosítani Koslayer, hogy nálunk bizony a teremben 1 fajta rúd van ami 20kg. Erre írtam.
2018. júl. 21. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Tehat ha nalatok csak 1 van, akkor nem is letezhet tobb? Vagy nem ertem, hogy akkor mire iranyult a megjegyzes, hogy csak 1 fajta van ami 20kg. Nyilvan a kerdezo termeben tobb is van, kulonben nem lenne itt a kerdes😅
2018. júl. 21. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem érted

Máshol lehet van több fajta is, sőt biztos de itt nálunk csak 20kg van. Akkor miért írjam hogy van több fajta is ha csak 20kg van és csak azzal tudok nyomni mert nincs más? (Meg francia, egykezes de azokat most ne vegyük ide)

2018. júl. 21. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk meg csak olimpiai a nagy rúd és az 20kg-os.

Es igen az un. 8 kilós is van amelyik 7,8 kg, a 12 kilós meg 11,8 volt a digitalis mérlegen.

Ezek voltak. Mindet lemértem. Csak az olimpiai 20-as volt dekára 20kg.

2018. júl. 21. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:

--gömb--

Az én rudam átmérője 63 mm. Nekem ez kényelmesebb mint a normál 30 mm, igaz felhúzásnál sokkal erősebben kell szorítani.

2018. nov. 1. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!