A Protein Buzz fehérjék közül melyiknek van most finom íze?
A csokis olyan mintha egy minosegibb kakaot innal, az illata pedig fenomenalis. DE ne vegyel protein.buzzt! Miert? Ezert:
"Itt olcsóbbra vették a kategóriát, de ennek megvolt az ára. Ezek a termékek a kitűnő példák az aminospikingra. Úgy látszik a Biotech nem tud leszokni a Glicinről a fehérjéiben, hogy ezzel csaljanak a fehérjetartalomban és olcsóbbítsák a terméket. Az ismét egy "jó" pont, amikor a gyártó oldalán a terméknek még az összetevője sincs fent. Sok bizalomra ad okot (aminosav profilról meg ne is álmodozzunk)"
Teljesen jó-,Minőségben,árban,ízben szerintem jelenleg ver mindent.
#Palilaci Az az oldal nettó bullshit,full Myprotein reklám:( ami rakat szar véleményem szerint,olcsó meg minden de rohadt szar ízre,állagra etc...
Perzse Régeben Scitec WPC írták ezt,hogy szarra se jó tele van taurinnal meg fel van ütve mindennel,cikk végén meg le van írva,hogy MyProtein az csodálatos,az a legjobb.....
Protein buzz összetevők:Ingredients (chocolate flavour): whey protein isolate, Amino Acid Blend [BCAAs (L-Valine, L-Isoleucine, L-Leucine), L-Glutamine, Amino Tripeptides (Glycine-L-Alanine- L-Valine, Glycine-L-Lysine-L-Valine)], cocoa powder, flavours,soy lecithin, sodium chloride, thickener (carboxy methyl cellulose), vanillin, sweetener (sucralose).
Én ebben semmi olyat nem találtam mint ami cikkben szerepel.
Ez van dobozra írva.
Probaltam mar jopar mazsanyi feherjet, de a myprotein volt eddig a legjobb mind izre, mind allagra es ar:ertek aranyban osszessegeben is.
(Masik gyarto altal szponzoralt vagyok, mypro soha nem szponzoralt, de ami igaz az igaz)
*mintha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!