Front lever hátfájás, mi lehet a probléma?
Már egy jó ideje sw (calisthenics)-ezek, és már megy a muscle up, kézenállásba kinyomás...
és ezekből és az alap feladatokból (húzodzkodás, tolódzkodás, fekvő, stb...) is megy több több kinyomás és sorozat. A kérdés az lenne, hogy sokszor megpróbálom a front levert, és sikerül elkezdeni, megvan egy ideig, de amikor lejövök a rúdról úgy érzem, hogy becsípődik és elkezd fájni a hátam több napig, ez mitől lehet? valakinek hasonló? esetleg valaki tudja hogy mit rontok el?
Nekem csak akkor van ez, ha fél kézzel tartom magam front lever-ben, de szerintem ugyan az az oka: megerőltetés
Próbálgasd előtte csak a leengedést, alapos váll és törzskörzések, majd ha kellően bemelegedett minden, nem fog fájni. ja és gyakorold rendszeresen, hogy megszokja a tested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!