Mitől tudnak jobban szaradni naturalba? Kaja kardio megy azon kívül valami? (meg zold teát is iszom)
Nekem szenelyes tapasztalatom nincs. De ok azt mondtak jo. Foleg ha birod a 0 ch-t.
3 naponta kell valtoztatni.
Magas ch, kozepes ch, alacsony (nulla) ch. Es ujra magas... stb. Olvass utana. Sok cikk van errol.
Sokat szamit a sulyzos edzes a fogyasban. Nagy sulyokkal vegzett alapgyakorlatokra epulo edzesterv, rengeteg kaloriat felemeszt, ellenben az izolalgatos edzesekkel.
Nekem az etrendem most ugy nezett ki szalkasitas alatt, hogy 6 napig kaloriadeficitben voltam, es a 7. nap, ettem, ami jol esett, csak arra figyeltem, hogy meglegyen a kello feherje mennyiseg. Ez nem csak pszichesen tett jot, a fogyas is jobban ment igy. Probald ki, egy probat meger.
2 hetente par uveg szaraz feher bor. Masnap kimesz futni ~1 orat, alacsony pulzusra figyelve. Nem vicc, szepen lepucol, no persze nem kell minden heten 2-3* beba_ni. :D
A kardiot kozvetlenul sulyzos edzes utan csinald heti 2-3*.
Tovabba amit irtak elottem, a szenhidrat hinta, es nagy sulyos alap gyakok nem mellozese is fontos. A szenhidrat hinta nekem ugy jott be, hogy heti 1 csalo nap, 50g/nap szenhidratnal es 0ch-nal 4-5 nap dieta, egy nap ~150-200g ch es egy nap 2-300g ch, majd elorol. Mondjuk ezt en 3 periodusig csinaltam, utana elkezdtem drasztikusan fogyni es abbahagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!