Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől tudnak jobban szaradni...

Mitől tudnak jobban szaradni naturalba? Kaja kardio megy azon kívül valami? (meg zold teát is iszom)

Figyelt kérdés

2018. júl. 3. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Szenhidrat hullamoztatas. Sok ismeros igy dietazott. Az elso ket hetben stagnaltak. Aztan durvan megindult.
2018. júl. 3. 18:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Szárítógép, vagy törölköző?
2018. júl. 3. 18:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Első,sok izmot nem vitt?Meg mennyire kell játszani vele?
2018. júl. 3. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem szenelyes tapasztalatom nincs. De ok azt mondtak jo. Foleg ha birod a 0 ch-t.

3 naponta kell valtoztatni.

Magas ch, kozepes ch, alacsony (nulla) ch. Es ujra magas... stb. Olvass utana. Sok cikk van errol.

2018. júl. 3. 19:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Hulyen irtam. 3 napos periodusok vannak. "A" nap magas ch, "B" nap kozepes ch, "C" nap alacsony ch.
2018. júl. 3. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
trenbolon
2018. júl. 3. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Sokat szamit a sulyzos edzes a fogyasban. Nagy sulyokkal vegzett alapgyakorlatokra epulo edzesterv, rengeteg kaloriat felemeszt, ellenben az izolalgatos edzesekkel.

Nekem az etrendem most ugy nezett ki szalkasitas alatt, hogy 6 napig kaloriadeficitben voltam, es a 7. nap, ettem, ami jol esett, csak arra figyeltem, hogy meglegyen a kello feherje mennyiseg. Ez nem csak pszichesen tett jot, a fogyas is jobban ment igy. Probald ki, egy probat meger.

2018. júl. 3. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon genetikafüggő a dolog, nincs tuti tipp... Én /Krisz/ extrém nehezen hízó típus vagyok, 17 évesen 60kg-ot sem érte el a súlyom, pedig kb. egész nap ettem, és hát nem a legegészségesebb ételeket... elkezdtem edzeni, bodyzni, tömegelni, teltek múltak az évek, 80kg-nál nem tudtam feljeb vinni a súlyom. Ekkor elszántam magam, eldöntöttem, hogy növelem a ch-bevitelt hétről hétre 50g-al, míg el nem indul a súlyom fölfelé. Mire sikerült elérnem a 100kg os testsúlyt, pontosabban 102kg-ot, napi közel 10g ch/tskg volt a ch bevitel. Reggel 7 től este 10ig óránként ettem a rizsgolyókat, amiket fagyis kanállal mértem ki... Persze ezek mellé még jött közel fél kb zabpehely, zöldségek, fehérjék, tömegnövelő stb. Na de a lényeg, hogy mivel ennyire nehezen jött a tömeg, leadni viszont nagyon könnyű volt... Visszajátszottam a folyamatot... Hetente 50g-al csökkentettem a ch bevitelt, 3-4 esti szobakeró és nagysúlyos edzések mellett. Mire leértem napi 150g ch-ra, addig már 6%körül volt a testzsírom, és 84kg körül a testsúlyom. Fűszereket nem használtam, kicsit sem, és a napi cukorbevitelem is kb. 0 volt. A saját genetikádnak legmegfelelőbb módszert csak próbálgatással tudod kifejleszteni, ahogy én is tettem, és mások is teszik, hiszen versenyzői körökben sem egymás étrendjét és edzéstervét végzik a testépítők, hanem azt, ami az ő genetikájuknak a legoptimálisabb.
2019. febr. 27. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt még kiemelném, hogy nem tartottam soha csaló napot, 100% ban tisztán étkeztem végig!
2019. febr. 27. 13:55
 10/10 anonim ***** válasza:

2 hetente par uveg szaraz feher bor. Masnap kimesz futni ~1 orat, alacsony pulzusra figyelve. Nem vicc, szepen lepucol, no persze nem kell minden heten 2-3* beba_ni. :D

A kardiot kozvetlenul sulyzos edzes utan csinald heti 2-3*.

Tovabba amit irtak elottem, a szenhidrat hinta, es nagy sulyos alap gyakok nem mellozese is fontos. A szenhidrat hinta nekem ugy jott be, hogy heti 1 csalo nap, 50g/nap szenhidratnal es 0ch-nal 4-5 nap dieta, egy nap ~150-200g ch es egy nap 2-300g ch, majd elorol. Mondjuk ezt en 3 periodusig csinaltam, utana elkezdtem drasztikusan fogyni es abbahagytam.

2019. márc. 1. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!