Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitol lehetek ennyire faradekony?

Mitol lehetek ennyire faradekony?

Figyelt kérdés

Az a lenyeg, h mar kiskoromban is annyira hamar kifulladtam, hogy amig a tobbiek meg csak epphogy kezdtek atmelegedni, en nekem mar szo szerint voros volt az arcom es patakogba folyt rolam az izzadsag. nem vicc, tenyleg. :D abba is hagytam emiatt a focit, hiaba voltam benne nagyon jo, tul hamar elfaradtam.

na most mar regota akarok edzeni es regebben edzettem is, viszont hatraltat, hogy mar az edzes elejen kimerulok. nem piros az arcom, nem is izzadok, csak siman olyan erzes, mintha minden eromet leszivtak volna es lepni se birok, meg olyasmi, mintha nem kapnek eleg oxigent, de a levegot nem kapkodom. ha ez meg nem lenne eleg, cserebe elkezd a fejem is fajni kicsit es utana masnap feszt faj a torkom. szoval, ha elkezdek edzeni, annyira legyengul a szervezetem, hogy megbetegszek, pedig nem viszem tulzasba, par fekvo vagy par huzodzkodast csinalok csak.

futasna js messze a leglassabbak kozott voltam, hiaba volt hozza jo termetem, meg akkoriban atletikaztam is es edzettem is. na most amit meg tudni kell, hogy apam is ugyan igy elvorosodik hamar, de o bir dolgozni. illetve nagyon stresszes vagyok, mert szorongos vagyok, nagyon. ennek tudataban szerintetek mi okozhatja? a koleszterinem kicsit magas, a megengedett ertek felett van picivel. ami szinten erdekes, h hiaba vagyok vekony alkat, konnyen zsirosodok, olyan, mintha keves lenne a tesztoszteron, a szakallam is alig no, pedig 18 vagyok. szerintetek ezek ismereteben mi allhat a hatterben, vagy hova forduljak?

#gyenge szervezet #hamar kimerulok
2018. jún. 25. 18:52
 1/3 A kérdező kommentje:
megvalami, sajnos kimaradt, mert a memoriam is rossz. annyira oxigenhianyos allapotba kerulok, ha tenyleg 1 oras edzest csinalok, hogy mar a felenel asitozok. ami ugye annak a jele, h az agyam nem kap eleg oxigent, ezert erzem, h mindjart elajulok. meg fejlodni se fejlodok annyira, 6 honap edzes utan kb a karomon volt 2cm plusz. a fekvenyomast 50kgra sikerult ennyi ido alatt feltornaszni, ennyivel tudtam szeriazni.
2018. jún. 25. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Menj el orvoshoz, ő majd elküld laborba, ahol alaposabban kivizsgálnak.
2018. jún. 25. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezek alapján én is azt mondanám, hogy menj el laborba, mert ez a sok tünet így együtt már nem hangzik természetesnek. Egyébként mit eszel? Megvan a kellő energiabevitel az edzés előtti órákban?
2018. jún. 25. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!