Mi a baj ezzel a fehérjével? Érdemes ezt fogyasztani?
Mivel tud többet mondjuk egy 5000Ft-os társa?
Viszonylag magas a fehérje tartalma 70%
Kevés zsírt és szénhidrátot tartalmaz
Szerintem felejtős,mert több komponensű alatt azt értem,hogy szójafehérje van összekeverve tejfehérjével.
Én nutrin láttam most akciósan tejsavófehérjét leakciózva 10 ezer fölötti rendelésnél ingyenes a kiszállítást.
felsorolja milyen fehérjék vannak benne és a szója nem szerepel benne
Vagy tévedek?
Borsó fehérje van benne (tejsavó mellett) ami jobb mint szója(mondjuk annál éhenhalni is jobb).
900grammért ez a 3500ft nem olyan rossz ár, bár elég sok benne a szénhidrát.
Ha erre van pénzed akkor hajrá
Kiszállítással annyi :)
Mégis egy 5000Ft-os mivel "tudna" többet ?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hát, azt nem tudom, én 2kilósat veszek 14e forintért. Az bociból van(BiotechUSA beef protein), sokkalta jobb fehérje mint a tejsavó.
A tej alapvetően nem alkalmas emberi fogyasztásra, csak egy bizonyos mutáció miatt képesek vagyunk nem meghalni tőle. De igen sok problémát okoz akkor is(felborítja a hormonháztartást, leglátványosabb hogy pattanásos lesz tőle az ember, de tele van pl ürülékkel is).
Feltapad a bélfalra és rontja az emésztést a tej.
Én ha nem lennék laktóz érzékeny is kerülném mint a szóját.
Persze jobb mint kicsinek és gyengének lenni. És nem látok benne semmi nagyon károsat(kicsit sok a keratin de ha nem eszel máshonnan akkor oké).
Azért ilyen olcsó mert 30%a szénhidrát, az meg nem kell edzés után annyira.
Enyémnek 8.2ft proteingramja, tiédnek 5.5ft
Én elfogadom azt hogy gagyi, de azt megkell indokolni
A tejsavós fehérjék vannak 5000-6000
(lemaradt) Vannak tejsavós fehérjék 5000-6000 Ft ért is
Az nem indok hogy "gagyi" Kicsit fejleszd tovább magadat és tedd magadévá az érvelés muvészetét
Nutriversumon most 3500 forint/kg áron van 80 százalékos fehérje.
A kérdésben szereplő egy kevert fehérje,amelyet én nem ajánlanék,mert az összetétele nem garantált.A megfelelő fehérje komponensek nem megfelelő arányba vannak benne feltételezhetően.
Írd be a googlebe,hogy Budai tejsavó fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!