Tudnátok mondani ilyen gyakorlatokat?
Sziasztok!
Az a helyzet hogy kondiparkban edzek,de sajnos nem megy a huzodzkodas.maximum 2-t tudok megcsinalni
De elég sok bicepsz és hát edzés a huzodzkodasra épül. Tudnátok olyan gyakorlatokat amivel a hatamat vagy bicepszemet tudnám erősíteni huzodzkodas nélkül ?
A széles fekvőtámaszt ismerem hátra,de kb ennyit..
hany eves vagy?? 12 voltam és 1 fekvot se tudtam lenyomni sehogyse meg fel fekvot se, vettem pár sulyzot-decathlon, és 2kg-sel kezdtem csak bicepszre gyurtam 14evesig(akk kptam 20kg-s decathlonos szettet), és akk már 30+fekvot lenyomtam, csak poenbol fekvoztem
és észrevettem valamit,
h a kor nagyon számit mindenben,
am csinálj egy csomo fekvot kb 20korul már menni fog 4-5huzodkodas akk kzdj el tolodzkodni is
fekvo: leengedded, mellbimbo leér, de nem pihensz, nem engeded el a tested, hanem rogotn feljosz
szélesben én 90fokig engedem kb de tobbinel tartom a fentit
és sokan ott kezdtk ahol te
most21huzodkodast tudok, chin-upsbol nem tudom h mennyit
(chin up, és pull up nem ua.)-elejen nem szamit de 10korul mar fog
és eddzz lábra is koran erdemes kezdeni mert ha hiszed ha nem nagyon jol nez ki ha van
és ird be youtube: thenx
és ő majd segit ha tudsz 10-15fekvot, és 5huzodzokodast, és 5 tolodzkodast
most is megnezheted de videoinak nagyreszehez kozod sem lesz, még :D
sok sikert
Jók amiket előttem leírtak, de én maradnék a klasszikusnál: gyakorold
Ha már 2 megy, akkor van miről elindulni. Csinálj meg 2-t, pár fekvő, és 5 perc pihi. Majd megint ez, és megint, és megint. Rendszeres gyakorlással a kettőből könnyen lesz 3 majd 4, és idővel lazán nyomod majd tizenkettesével körökre bontva :D
Csak csináld, ha kevés megy akkor keveset, de sokszor.
( heti 3-4 edzés elég, egy edzős napot minimum 1 nap pihenő kövessen)
Köszönöm ! Sokat segitettetek.
15 vagyok.igazabol 14 évesen edzettem 5honapot konditeremben és akkor már ment a huzodzkodas .kb 10et tudtam..
Aztán kimaradt egy év és ennyire lement az erőm..
De kipróbálom amiket irtatok
És természetesen mindenkinek megy a pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!