Otthoni lábedzés?
Rendkívűl pipaszár lábaim vannak és ezen akarok változtatni (a vádlim kerülete pl 36cm, a combom se vastagabb 53cm-nél)
Felsőtestre nem túl nehéz itthon edzeni de lábra nem tudom mi lenne a legjobb
A rekordom guggolásba 2x95kg (ekkor 5x5öztem)
De most nem tudok kondiba járni szeptemberig
Guggolás saját súllyal: 5x30
Kitörés: 3x30
Felugrás guggolásból: 3x20
Egylábas guggolás támasszal: 5x5
Vádli állva, váltott lábbal: 3x20-30
Ezt csináltam kedden, most még érzek izomlázat.
Ez jó lesz és mehet heti 2x vagy legyen inkább más?
Leginkább robosztus, rohadt vastag lábakat akarok de tudom hogy az nem lesz elérhető itthon (meg kondiba se, csak doppinggal)
Sajnos izomnövekedés szempontjából ezek a gyakorlatok csak minimálisan jók, ezek az állóképességet fogják növelni, az izomméretet csak minimálisan és azt is csak az elején.
Kondiban nagy súllyal okosan edzve, kajálva és pihenve nem csak a doppingtól lehet relatíve vastag lábad
Az izomláz nem jelent izomnövekedést
Nekem rövidtávú terepfutástól (rengeteg emelkedővel) anno vastagodtak a combjaim és a vádlim, nem is kicsit, de cipelniük kellett hegymenetben a 106 kilómat:D Esetleg ezt kipróbálhatnád, de ez sem egy túl jó izomtömeg növelő edzés
68kg vagyok szóval nagy terhet ott se kell cipelniük
A kitörést majd bolgár kitörésre cserélem és nagyobb hangsúlyt adok az egylábasnak. Hátha
Nem azt mondom hogy fusson meg ugráljon 40 kilóval a hátán.
5-10-20kilóval sétáljon lehetőleg a természetben, folyamatosan növelve a súlyokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!