Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik fehérje ital a "legjobb"?

Melyik fehérje ital a "legjobb"?

Figyelt kérdés

NEM porra gondolok, amit utána kevergetni kell, rázogatni stb. hanem instant ihatót. Tudom, ez a drágábbik fajta, de nem nagyon van időm mixelgetni a porokat.

Kezdő tömegnöveléshez kellene a dolog, jelenleg nulla az izomtömegem (sovány vagyok kicsit), erre kéne pakolni egy jó pár kilót. Tudom, hogy nem csodaszer egyik sem, az étrendre is próbálok figyelni, illetve természetesen a heti 3 edzés fixen megvan.

Valaki tudna ajánlani, esetleg tapasztalatok alapján?

Köszönöm!

2018. jún. 1. 12:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
35%
elmeny volt vegig olvasni :D
2018. jún. 2. 07:34
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Van ilyen nutridrini meg egy cssomo fehérje ital...
2018. jún. 2. 12:54
 23/25 anonim ***** válasza:

Jézusom, persze igyatok nutridrinket. Bakker, daganatos meg Crohn betegeknek szokták adni vagy azoknak akik nem tudnak normális ételt fogyasztani. De nem azért mert lusták :D

[link]

Komolyan ennyire nem nehéz. Veszel fehérjeport meg zablisztet de felőlem dextrózt vagy maltodextrint is tehetsz bele, kiméred a shakerbe, magaddal viszed, edzés után a csapból eresztesz bele 500ml vizet, 3 rázás, mint ha a répád ráznád, és tádááááá ihatod is. Nem kell nutridrinkel meg a sok többi szarral bu ziskodni. Érdekes több millió sporttársunknak ez megfelelő ti meg nutridrinkeltek édesjóistengyere.

Más sportokban is ennyi gyenge szellemi képességű van vajon? Vagy csak ez a sport vonzza a szellemi fogyatékosokat?

2018. jún. 2. 15:39
 24/25 A kérdező kommentje:

A témát lezárom, további válaszokat nem várok.

Egy kompetens személy írt privát üzenetben, mindent - sőt még többet is- megtudtam, amit szerettem volna.

Azért köszi a próbálkozást mindenkinek! Pacsi.

2018. jún. 2. 21:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Gratulálunk!
2018. jún. 2. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!