Melyik fehérje ital a "legjobb"?
NEM porra gondolok, amit utána kevergetni kell, rázogatni stb. hanem instant ihatót. Tudom, ez a drágábbik fajta, de nem nagyon van időm mixelgetni a porokat.
Kezdő tömegnöveléshez kellene a dolog, jelenleg nulla az izomtömegem (sovány vagyok kicsit), erre kéne pakolni egy jó pár kilót. Tudom, hogy nem csodaszer egyik sem, az étrendre is próbálok figyelni, illetve természetesen a heti 3 edzés fixen megvan.
Valaki tudna ajánlani, esetleg tapasztalatok alapján?
Köszönöm!
Jézusom, persze igyatok nutridrinket. Bakker, daganatos meg Crohn betegeknek szokták adni vagy azoknak akik nem tudnak normális ételt fogyasztani. De nem azért mert lusták :D
Komolyan ennyire nem nehéz. Veszel fehérjeport meg zablisztet de felőlem dextrózt vagy maltodextrint is tehetsz bele, kiméred a shakerbe, magaddal viszed, edzés után a csapból eresztesz bele 500ml vizet, 3 rázás, mint ha a répád ráznád, és tádááááá ihatod is. Nem kell nutridrinkel meg a sok többi szarral bu ziskodni. Érdekes több millió sporttársunknak ez megfelelő ti meg nutridrinkeltek édesjóistengyere.
Más sportokban is ennyi gyenge szellemi képességű van vajon? Vagy csak ez a sport vonzza a szellemi fogyatékosokat?
A témát lezárom, további válaszokat nem várok.
Egy kompetens személy írt privát üzenetben, mindent - sőt még többet is- megtudtam, amit szerettem volna.
Azért köszi a próbálkozást mindenkinek! Pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!