Melyik fehérje ital a "legjobb"?
NEM porra gondolok, amit utána kevergetni kell, rázogatni stb. hanem instant ihatót. Tudom, ez a drágábbik fajta, de nem nagyon van időm mixelgetni a porokat.
Kezdő tömegnöveléshez kellene a dolog, jelenleg nulla az izomtömegem (sovány vagyok kicsit), erre kéne pakolni egy jó pár kilót. Tudom, hogy nem csodaszer egyik sem, az étrendre is próbálok figyelni, illetve természetesen a heti 3 edzés fixen megvan.
Valaki tudna ajánlani, esetleg tapasztalatok alapján?
Köszönöm!
Nem ezt néztem haver. Hülyeségeket írsz, és még reklámozod is egymás után 3 hozzászólásba.
Honnan veszem, hogy neked nem lenne? Onnan, hogy általában a ruppótlan senkiháziak ilyen ostobák, és irigyek.
Hagy döntsem már el én, hogy hogy akarom, kössz.
Ha nagyon kell egy példa itt van ez: [link]
Csak hogy láss egyszer ilyet, gondolom mennyire jártas lehetsz a témában, ha nem ismered hogy léteznek ilyenek.
A kérdezô nem okítást kért, hanem kérdésre választ.
Egyre lejjebb van itt a színvonal. Inkább itthagyom ezt az oldalt, szóra sem érdemes.
Anyád a rúppótlan te szerencsétlen. Be kell mutatniba fizetési papírt, csak úgy szabad neked válaszolni?
Ugyan abból a kategóriából linkeltél egy másik terméket. Kegyetlen okos vagy. Igyad. Ezzel semmit nem fogsz elérni. Drágát fogsz szarni/ hugyozni és maradsz olyan amilyen eddig.
Alapok megvannak? Makró? Ch/fehérje/ zsír ? Kalória ?
Mutathatsz fizupapírt, max nevetek egy jót a bruttó 130-on.
Egyébként hagyd el a témát kössz.
nem fogsz hiányozni, viszlát!
De ugye megint sikerült a lényegre, normálisan válaszolni.
Amúgy én szeretek segíteni olyan kérdésben ahol látom, hogy vékony illető kér tanácsot, én is az voltam, sikerült túllendültem rajta. Ezért szeretek segíteni azoknak akik hasonlóak.
De te... te egy felképelést érdemelnél, nem segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!