Melyik fehérje ital a "legjobb"?
NEM porra gondolok, amit utána kevergetni kell, rázogatni stb. hanem instant ihatót. Tudom, ez a drágábbik fajta, de nem nagyon van időm mixelgetni a porokat.
Kezdő tömegnöveléshez kellene a dolog, jelenleg nulla az izomtömegem (sovány vagyok kicsit), erre kéne pakolni egy jó pár kilót. Tudom, hogy nem csodaszer egyik sem, az étrendre is próbálok figyelni, illetve természetesen a heti 3 edzés fixen megvan.
Valaki tudna ajánlani, esetleg tapasztalatok alapján?
Köszönöm!
Nincs időd összerázni egy turmixot? Mik vannak...
Én még sosem ittam ilyet, de feltehetően ugyan az igaz ezekre, mint minden egyébre. Minél több fehérje legyen benne, minél kevesebb zsír mellett és 0 cukorral.
Gondolom ezzel nem csak én vagyok így, hogy nincs időm/kedvem. Ha nem lenne rá igény nyilván nem forgalmaznának ilyen termékeket. Az, hogy kb 5-6-szoros árban van az instant ital, az okot ad arra hogy miért nem ismerik sokan.
Ha érdemben nem tudsz válaszolni, lapozz tovább.
1. Ne nyomd itt a flegmát, hogy lehet odébb állni. Mert utána ne csodálkozz ha nem kapsz normális választ hanem csak az oltást.
2. Értelmesen fogalmazzál. Mi ez a nem kell rázogatni meg instant szöveg? Nem gáz ha kezdő vagy és nem érted a dolgokat, de legalább linkelj valamit hátha úgy megértjük mert ez így egy katyvasz.
3. Megmondtam ha nincs idő/ kedv erre akkor ez nem a te sportod. Ez ezzel jár. Nem tetszik akkor lehet menni balettozni vagy amit akarsz...
4. Olvass!!!! Tele a net értelmes cikkekkel a témáról. Két kattintás és tiéd a világ, ezt 2018 -ban még el kell magyarázni?
Azért kérdeztem itt, mert adtam egy esélyt, hátha találok értelmes embereket. Úgy látszik ez nem jött össze, ebben a témában sok az agyatlan.
Fogalmazok másképp, azért mert neked nincs pénzed arra, hogy megvedd készen cuccot, attól még másnak lehet van, és inkább költ többet valamiért, pusztán a kényelem miatt. Ja és egy szóval nem mondtam, hogy az edzést például hanyagolom, vagy rövid ideig csinálom, csak ezeket az apróságokat szeretném kikerülni, mint például a mixelgetés. Az nem az én dolgom, arra vannak a teremben a lányok akik megcsinálják, és készen eléd rakják. Igen a teremben így szoktam, otthonra kell az instant megoldás.
A hülyeséget innentől offoljuk, köszi, puszi.
Ja és tessék, egy hivatalosabb leírás hogy miért jó amit szeretnék:
Az energia és protein italok előnye a sportban
Hogy miért jó egy előre bekevert proteines ital, vagy karnitines üdítő? A válasz roppant egyszerű: kényelmi szempontból utolérhetetlenek. Nincs turmixolás, kevergetés, csak magaddal viszed a kész italt és gond letudva. Akiknek kevés idejük van, és nem elsősorban az anyagiak szerint döntenek a vásárlás során azok számára életmentő lehet egy-egy ilyen előre elkészített innivaló.
Leírtam normálisan mi a baj a kérdéseddel erre te még ostobább módon reagálsz. Gratulálok!
Még mindig nem tudod rendesen ideírni, hogy mivel mi a bajod :D
Fehérjét nem akarsz venni vagy mit? Nyögd már ki!
Linkeld be ide legalább, hogy mit akarsz venni, csak van egy webáruház link.
És mi az, hogy nincs pénzem rá? Honnan veszel ilyeneket? Lehet meglepődnél :)
Megtaláltam !!!
Dobpergés
Ilyet akarsz venni? Hajrá öcsém, ettől nem fog rád felmenni az a pár kiló de azért toljad :D
Hu ez neked nem lesz jó. Most nézem a leírást.
"Felhasználási javaslat:
Keverj el 50 ml Protein Fuel-t 5 dl vízben, hogy izmaidat már edzés alatt feltöltsd fehérjékkel."
Ezt keverni kell! Nincs neked erre időd!
Lololololol 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!