Egyes katonáknak hogy lehet kíváló fizikumuk kiképzés alatt?
Én nem értem. Egy 10 hónapos kiképzés során a katonák azt eszik, amit adnak nekik, akkor, amikor adják nekik és az étkezésre - ami gyakorlatilag hulladék ételekből áll -, van 5 percük.
Mégis olyan izomzatuk van és olyan fittek, hogy nem tudom elképzelni hogy maradnak ilyenek.
Nagyon egyszerű. A futás, illetve egyéb állóképességi sportokhoz nem szükséges a kaja. Az egyetlen sport, amit lehet űzni éhgyomorra az a futás. Bicikliről leesnél, a medencébe belefulladnál, a rúd rajtad maradna, a szikláról leszédülnél. Futni viszont simán lehet. Ez tapasztalat, illetve tény is.
A katonáknak böszme jó az állóképességük. Úgy ahogy a military vagy a spartan race fel van építve, a terhelés jelentős része a robbanékonyság és az állóképesség, némi ügyességgel és fizikai akadályokkal megtűzdelve. Azonban a hangsúly az előbbieken van.
A sz*r kajáról pedig, nem testépítőknek készülnek. Viszont aki elkezd edzeni azok többsége is "sza*" kaján van, mégis fejlődik. Egy ideig. A katonáknak nem céljuk a hatalmas hipertrófia, úgy ahogy a különféle állóképességi sportot űzőknek sem. A franc akarja cipelni a felesleges kilókat.
Az alapkiképzés 2 és fél hónapos volt nekünk az Altiszti Akadémián. A kaja szr volt és kevés, de nem szenvedtünk azért annyira az éhségtől, mint azt sokan elképzelik.
Ez a katonalét velejárója :)
#6 os! Ne viccelj már! Bcaat hol marad? Esti kazein? Bedurranás fokozó?
Ezek nélkül összeesel aztán olyan tesded lesz mint a dzsusztim bíbernek.
Köszi a hasznos hozzászólást. Főleg a valódi izmos rész tetszett. Mesélj kérlek, milyen a nem valódi izom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!