Jobb lenne, ha inkább abbahagynám ezt a sportot?
4 éve edzek-igaz abból 2.5 évig rosszul edzettem,nem kajáltam rendesen-Ez alatt az idő alatt jutottam el oda,hogy 110kg-ba sikerült 3-at belenyomnom fekve.Felhúzásban 182.5kg-ban 5 ismétlés volt a maxom.De ez is csak gurtnival.Normálisan 162.5-be 6 volt a legnagyobb.Olyan gyenge a fogásom és egyszerűen képtelen fejlődni.Nem tudok raw felhúzásban erősödni.Guggolásban ma guggoltam 152.5-be 2-t,a harmadiknál lent maradtam a földön...
Egy gyenge szar vagyok.Másnak ez az eredmény 1 év alatt megvan.Így sose leszek erős.Be kell látni,hogy szar a genetikám.73.5kg vagyok 166cm mellé.Ahhoz hogy erős legyek kéne lennem 90-100kg-nak legalább,de ezzel a magassággal a 80-at sem fogom elérni.
Mindig is nagyon fanatikusan edzettem,mindig lementem edzeni,még betegen,lázasan is.De most úgy érzem,inkább fel kéne adni.Jobb lenne ha keresnék inkább valami küzdősportot
Hopp juteszembe ezt nem írta a kérdező, lány vagy?
Csak mert akkor visszavonok mindent és jók az eredmények, fel ne add, csak így tovább!
A 48%os csak trollkodik vagy egy suta paraszt.
73kgval felhuzod a testsulyod ket es felszereset, kinyomod a masfelszereset es leguggolsz a duplajaval, mindezt masfel ev komolyabb edzessel. Szerintem egy jo edzovel lenne meg benned valami, Wittmann Zsoltiekat erdemes lenne felkeresni.
De a kuzdosportot is abszolut tamogatom, nem muszaj felhagynod a kondival, testharcos stilusnal pedig kifejezetten hasznos lesz a kis tomegedhez kepest relative nagy ero.
20 vagyok
Egy kisvárosban élek,itt nincs másik terem,vagyis egy van,de azis ilyen fitnesz jellegű.Amúgy így is én vagyok a legerősebb ebben a teremben,legalábbis guggolás és felhúzásban.
De ne azt nézzük,hogy a testsúlyomhoz képest mennyi.
Palilaci lehet, hogy én suta paraszt vagyok ti meg naiv hülyék. Szerintetek komoly kérdés?
Sajnáltató hangnemben akar elismerést szerezni.
Szerintetek aki 4 év edzéssel a háta mögött, beleguggol a testsúlya 2x be, felhúzza a 2.5x et és nyafog, hogy gyenge azt komolyan lehet venni?
Erősebb az emberünk mint a terembe járók 80% a.
Küzdősporttal megint az lesz a baj, hogy nem leszek bajnok pár év alatt.
Soha nem leszel Floyd Mayweather Jr. Szóval ezzel a mentalitással bele se kezdj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!