Jobb lenne, ha inkább abbahagynám ezt a sportot?
4 éve edzek-igaz abból 2.5 évig rosszul edzettem,nem kajáltam rendesen-Ez alatt az idő alatt jutottam el oda,hogy 110kg-ba sikerült 3-at belenyomnom fekve.Felhúzásban 182.5kg-ban 5 ismétlés volt a maxom.De ez is csak gurtnival.Normálisan 162.5-be 6 volt a legnagyobb.Olyan gyenge a fogásom és egyszerűen képtelen fejlődni.Nem tudok raw felhúzásban erősödni.Guggolásban ma guggoltam 152.5-be 2-t,a harmadiknál lent maradtam a földön...
Egy gyenge szar vagyok.Másnak ez az eredmény 1 év alatt megvan.Így sose leszek erős.Be kell látni,hogy szar a genetikám.73.5kg vagyok 166cm mellé.Ahhoz hogy erős legyek kéne lennem 90-100kg-nak legalább,de ezzel a magassággal a 80-at sem fogom elérni.
Mindig is nagyon fanatikusan edzettem,mindig lementem edzeni,még betegen,lázasan is.De most úgy érzem,inkább fel kéne adni.Jobb lenne ha keresnék inkább valami küzdősportot
Rossz a hozzáállásod.
Mellesleg szerintem erős vagy, nagyon sokan nem guggolnak, felhúznak ennyivel, nézz meg egy átlag terembejárót, jó ha 60 kgval guggolnak emberek.
Jobb lenne. Nagy nulla eredményt tudsz felmutatni, csak foglalod a helyet a teremben a valódi sportolók elől.
Keress valami normális sportot, pl focizhatnál, annak sokkal több értelme lenne.
#1 mondjuk ja ismerek olyat,aki edz 5 éve és be akar szarni 55kg alatt guggolásban.
De attól még az én eredményem is nagyon gyenge.Az átlag terembejáró nem erőemelő edzést csinál,leginkább gépeken nyomogatnak,szóval nem is csoda,hogy nem guggolnak 100 feletti súlyokkal.
Na a bicepszem az egyetlen testrészem,ami tényleg erősnek mondható.Francia rúddal egyszer 70kg-ba belehúztam 8-at.
Amúgy az elejétől fogva erőemelő/erősember akartam lenni.Ahhoz guggolás,felhúzás és fekvenyomás kell
Vállvonogatás 90kg-ba húzok 8-akat.
Mellről nyomás 75kb-ba 5-öt bírtam kinyomni erős láblökéssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!