Fekvenyomásban többet lehet nyomni szélesebb fogással?
Figyelt kérdés
Ahogy nézem,a teremben mindenki nagyon szélesen fogja,szinte már elérik a tárcsákat.Nekem nem bírja a vállam a széles fogást,így elég szűken fogom.Lehet,emiatt gyenge is a fekvenyomásom?2018. máj. 24. 22:29
1/5 anonim válasza:
Sztem se jó a túl széles,nekem is bántja a vállam. Nem hiszem h a tarcsakat majdnem elérve nagyobbat lehet nyomni,Max a rúd útja lesz rövidebb,de nem éri meg kockáztatni egy sérülést. Azt a fogást keresd meg,ami a legkényelmesebb,és abban fejlődj.
2/5 anonim válasza:
Minél szélésebb a fogás annál inkább a váll elsődeltája és a mell végzi a munkát.
4/5 anonim válasza:
Amikor a felkarod vízszintes a talajjal, az alkarod pont derékszöget zárjon be vele. Ez a szabályos és legpreventívebb fekvenyomás ismérve. Már a kar szempontjából.
Ha még így is fáj valahol, próbáld meg két egykezessel. Maga a gyakorlat hasznosabb, csak ugye sokkal nyűgösebb le föl pakolni a súlyzókat, illetve stabilizálni is végig őket.
5/5 A kérdező kommentje:
26kg-s a legnagyobb egykezes a teremben.Az nem elèg és növelni sem lehet a súlyt.És erőemelő akarok lenni,szóval kell a rendes fekvenyomás.Meg utálok egykezesekkel nyomni.
2018. máj. 25. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!