Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek lehet naturál ez...

Szerintetek lehet naturál ez a nő?

Figyelt kérdés

A videóban arról van szó, hogy naturál. https://www.youtube.com/watch?v=shk8ZB_CjfA

Az instagramja:

[link]

videója az Instagramon: [link]

fotózás róla:

[link]

A goggle keresőn sok képet látni, amiket durva a fizikuma: [link]

2018. máj. 24. 14:45
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

"Mit kell ennyi link, és felesleges boncolgatás?"

Mert lehet látni róla olyan képet/videó részletet, ahol nem durva a fizikuma annyira. Egy nála is sokkal izmosabb nőről szerintem könnyen lehet, hogy nem lenne kint olyan kép/nem lenne róla a videókban olyan részlet, amire azt mondanám, hogy ez a forma lehet naturál. Egész egyszerűen azért tettem ki ennyi linket, mert vannak olyan képek/videó részletek, ahol nem néz ki úgy, ami szerintem ne lenne hozható naturálban.

Viszont tegnap 19:49 kor elküldött válaszomban már leírtam, hogy "Amúgy szerintem sem naturál"

2018. máj. 25. 01:40
 22/22 anonim ***** válasza:
Nyilván kúrák alatt és mikor éppen üres ,akkor más más a forma. Egy profi testépítő férfi sem egész évben úgy néz ki mint mikor éppen a színpadon feszít.Arra napra pontosan felkészül.
2018. máj. 25. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!