Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek Németh Bálint...

Sxy kérdése:

Szerintetek Németh Bálint naturál?

Figyelt kérdés
Ő naturálnak mondja magát,szerintetek? https://www.youtube.com/watch?v=GiE9pYw5F1w&t=1756s
2018. máj. 17. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Száz százalék hogy naturál
2018. máj. 17. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok és én is hasonlóan nézek ki. Azt nem mondom, hogy egy leányálom tartani, de hozható és nyári formaként akár tartható is.
2018. máj. 17. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Tul szarazok es kerekek az izmai.
2018. máj. 17. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Én elhiszem neki hogy naturál.
2018. máj. 17. 19:47
 5/8 BlodDrunk ***** válasza:

Eugen sandow-ot nézd meg,na ő naturál volt 100%,175cm 90kg szóval extrém jó genetikája volt,hogy ekkora tömeget felszedett,de struktúrában,izom teltség,kerekségben köze nincs ezekhez.

Egyszerűen natúrba,nem lesznek ilyen kerek formáid,lehet akármilyen jó genetikád,ehettsz akármit,edzhettsz akárhogy nem fogsz így kinézni.

2018. máj. 17. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Mintha senkinek nem lehetne az ég világon jó genetikája...

Könyörgöm emberek! Én is irigy vagyok rá egy kicsit, hogy ilyen jól néz ki, de még sem fogom rögtön a szteroidra, mondván, hogy túl jó, ezért tuti nem naturál!

Törődjetek bele, hogy vannak olyan emberek, akik szerencsésebbek mint mások. Én sem rendelkezem túl jó genetikával, ez van, de kihozom belőle a legtöbbet.

Ez még benne van a naturál kategóriában.

2018. máj. 17. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. En elhiszem neki hogy az.
2018. máj. 17. 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem irigységből irtam, hogy nem naturál. 10 éve benne vagyok a sportban, tudom jól, mire képes az emberi test naturálban, nem csak magamból kiindulva.
2018. máj. 18. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!