Kölcsey, Szerb Antal, Balassi Bálint, Németh László, XX. Kerületi Kossuth Lajos vagy Teleki Blanka gimnázium?
Figyelt kérdés
Most a Könyves Kálmánba járok de jövőre(9.-es leszek akkor) másik gimibe szeretnék járni(osztalykozosseget nem szivlelem:D).Ezek közül az iskolák közül melyiket tudnátok ajánlani ami hasonló a könyves kálmánhoz?kis leîrást is a sulikhoz:) am 4,5 az átlagom itt,és îgy melyik gimibe vennének fel?vagy ezeken kívűl tudtok valamit még ajánlani?(könyvesnél ne nehezebb sulikat!)#iskola #gimnázium #felvételi #Kölcsey Ferenc #Németh László #Teleki Blanka #Szerb Antal #Könyves Kálmán #balassi bálnit
2015. okt. 6. 16:51
1/5 anonim válasza:
Amiket felírtál, tökéletesek :) Szerintem valamennyibe felvennének. Esetleg a Berzsenyit tudnám még ajánlani, ha egy kicsit jobb központit írsz :)
2/5 anonim válasza:
Nehogy a Németh László-ba menj!
Nincs ott egy értelmes tanár sem és az egész nagyon régimódi, konzervatív, még a magyar oktatási rendszernél is jobban...
3/5 anonim válasza:
Szerb Antal. Ezek közül talán ez a legelittebb, legmagasabb színvonalú és elég jó légkör is.
4/5 anonim válasza:
En a szerb antalt es a teleki blankat ajanlom... a balassyba ha ram hallgatsz nem mesz mert borzaszto
5/5 anonim válasza:
Gondolom már későn válaszolok, de a Balassit (mert a Balassi 'i'-vel van, nem 'y'-nal) tudom ajánlani, mert a legtöbb osztályban jó az osztályközösség a tanárok is rendesek, odafigyelnek a gyerekekre. A Szerb Antalról is jókat szoktam hallani, de belső infókkal nem tudok szolgálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!