Balassagyarmat, Balassi Bálint Gimnázium. Vélemények? Milyen az iskola?
azt jelölöm be 1. nek :D
sőtt az osztályom fele is.
mi A-sak vagyunk
meg tudom h a C-ből és a B-ből is jópár emeber jelentkezik.
szal megyünk a mi sulinkból vay 30-an :D
A nyolcvanas években a Balassi Bálint gimibe jártam - ekkor még a megye legjobb középiskolája volt -, pályakezdőként egy fiatal tanárnő tanította nekünk az oroszt és a történelmet. Hm, történelmi idők voltak: a szovjet pártitkárok hullottak, mint az őszi legyek. Talán, a Brezsnyevet, (v. Csernyenkót) temették: a tv közvetítette - éppen történelem óránk volt -, az említett tanárnő bekapcsolta a televíziót és osztály vigyázz!-ban kellett néznünk a közvetítést...
A pedagógus szeméből könnycseppek gördültek le, elcsukló hangon valami olyasmit mondott, hogy mi lesz velünk Magyarország!
Nem tudom, mitől félt, talán az útódként kijelölt pártfőtitkártól, Andropovtól?
------------------
A rendszerváltás után, mondják, Éva tanárnőnk templomjáró lett, mivel magánélete nem volt sikeres: unokatestvér-férjétől nem született egészséges gyermeke...
Szakmailag kárpótolta magát, ma a balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium igazgatónője.
---------------
A beteg gyermeket nem tartotta meg. A fia,aki egyetemre jár teljesen egészséges!
Fojj balassi...ha még egyszer választhatnék eszembe nem jutna megjelölni. De állítólag igazgató váltás lesz 2010ben,úgyhogy gyerekek imádkozzatok,hogy új igazgató legyen,mert Évike egy pénzéhes álszent konzervatív dög
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!