Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek lehet naturál ez...

Szerintetek lehet naturál ez a nő?

Figyelt kérdés

A videóban arról van szó, hogy naturál. https://www.youtube.com/watch?v=shk8ZB_CjfA

Az instagramja:

[link]

videója az Instagramon: [link]

fotózás róla:

[link]

A goggle keresőn sok képet látni, amiket durva a fizikuma: [link]

2018. máj. 24. 14:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. máj. 24. 14:48
 2/22 anonim válasza:
Hát...nem hiszem
2018. máj. 24. 14:54
 3/22 A kérdező kommentje:
Szerintem elég durva ez nőként. A videó kicsit elgondolkoztatott, amit elsőnek linkeltem, ahol arról van szó, hogy naturál. Tudom ez így önmagában nem bizonyíték, de a videó inkább lájkokat kapott. A 3 pontban a 3. ban egy személyes találkozóról van szó, ahol nem néz ki annyira durván. [link] Azért a feszítős képeken mindenki durvább.
2018. máj. 24. 15:00
 4/22 anonim ***** válasza:
Nem az.
2018. máj. 24. 15:14
 5/22 anonim ***** válasza:
Istenem... Női szemmel is gyönyörű nő arca is, ugyebár a teste is. De most komolyan van olyan férfi akinek ez tetszik? Azok a karok? Az a mellizom? Az a hátizom? És neki csak a felső teste durva, az alsó része elég kúltúrált, valamelyiknek olyan mint 2 férfinak. Ez valakinek tetszik? Valaki vonzónak találja ezt?
2018. máj. 24. 15:15
 6/22 A kérdező kommentje:
Szerintem így egy az egybe elég jó nő. Alapból nem tetszik, ha egy nő különösebben izmos, de ő vonzó.
2018. máj. 24. 15:20
 7/22 A kérdező kommentje:
Eddig én is azt gondoltam, hogy nem lehet naturál, a feszítős képe alapján, de ha itt nézzük? [link] Itt nem néz ki olyan durván. Viszont a feszítős képeire ha ránézek, akkor azt mondom, hogy cuccol.
2018. máj. 24. 15:23
 8/22 anonim ***** válasza:
Tényleg szép arcú. Nem tudom miért kell így elcsúnyítania magát. Szerintem nincs olyan férfi akinek ez bejön.
2018. máj. 24. 15:52
 9/22 anonim ***** válasza:

A karjával nincs különösebb bajom (úgyse feszítve tartja általában, de nekem úgyse rossz, igaz, én nő vagyok :)), de az a mellizom... Plusz olyan bájos, kislányos arca van, szóval hozzá szerintem nem annyira illik a teste.

De egy picit fedettebben szerintem teljesen vonzónak találnám. Ilyen az ízlésem, no, egyik nemnél sem szeretem az ennyire kirajzolódó izmokat.

Nem értek hozzá, de ha naturál, akkor érdekes génjei lehetnek. Nem hinném, hogy az. Nem olyan hatalmas az izomtömeg, de nagyon száraz egy naturál nőnek, nem? De újfent, nem tudom, milyen a naturál női maximum tökéletes genetikával és mindent odatéve. De kétlem, hogy ilyen.

Az, hogy valaki azt állítja, naturál, még nem jelent semmit, láttam én már sokkal egyértelműbben hamis állításokat is a témában.

2018. máj. 24. 16:20
 10/22 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy naturál. Milyen magas? Az alacsony emberek általában izmosabbnak tűnnek.
2018. máj. 24. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!