Kitüremkedő hasfallal mit lehet kezdeni?
Reggel még teljesen lapos a hasam, de az első étkezéstől kezdve brutálisan "felfúvódom" és konkrétan úgy nézek ki mint aki terhes.
Voltam már mindenféle vizsgálaton, semmi sem talált semmit, se glutén, se laktóz se semmi Dr. House-ba illő betegség.
Lehet ez simán attól, hogy gyenge a hasfalam? Illetve már olyat is hallottam, hogy a hátam gyenge, ebben van bármi ráció? (???) Valaki találkozott már hasonlóval vagy tud tippet adni mivel lehetne ezt megszüntetni? Célzott has / alsó hát edzés segíthet?
Ezzel sokan vagyunk így, igazából azt nem tudom, mennyire túlzod el a történetet. Mert ha ilyen 90 > 100 centis haskörfogatokról van szó, azon ne izéljél, ha 100 > 120, akkor elhiszem, hogy orvoshoz kéne rohangálni...
Nem vagyok egy szakértője a dolognak, de nekem a sok húzódzkodón lógás ad egy olyan egyenes tartást, hogy utána nem annyira dülled ki a pocak, akkor se, ha rohadtul telezabáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!