Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroid nélkül nem megy a...

Szteroid nélkül nem megy a testépítés?

Figyelt kérdés

Meg lehet tanulni jól boxolni, focizni naturálban, de a testépítés, ahol a forma számít, csak cuccal megy.

Vicc, amit naturálban lehet hozni fizikumot,

és azért a kevésért is brutálisan meg meg kell küzdeni.

Szinte érvényét veszti az egész testépítés naturálban, mert néznek ki kb úgy más sportolók is, ahogy egy naturál testépítő.

4 éve edzek, és qvára elegem van már a naturálságból.

2018. máj. 18. 08:40
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Úgy látszik nekem nincsenek ösztöneim.

És egyáltalán nem sablonos, aki szereti ezt a sportot az nem azért csinálja mert az x is mekkora és juj én is hatalmas akarok lenni. Nem, nagyon nem erről szól. A kisebbségi komplexusos hülyék szerint szól csak erről.

2018. máj. 18. 20:50
 32/41 anonim ***** válasza:
Jaj azt meg kifelejtettem, hogy ha te ösztönösen az edzőteremben izzadt izmos edző férfiakat nézegetsz akkor van egy rossz hírem :D
2018. máj. 18. 20:52
 33/41 A kérdező kommentje:
Ja, full meleg vagyok.
2018. máj. 18. 23:46
 34/41 anonim ***** válasza:
Akikhez te akarsz hasonlítani, azok pár órát néznek ki így a szinpadon,félholtan ,kiszáradva ,kínok közt
2018. máj. 19. 00:25
 35/41 A kérdező kommentje:
Dehogy akarok azokhoz hasonlitani, es nem kell kioktatni.
2018. máj. 19. 00:47
 36/41 anonim ***** válasza:
Akkor milyen választ vársz komolyan ? Kokszolj be és fszagyerek leszel :D csak ne picsogjál már
2018. máj. 19. 01:27
 37/41 anonim válasza:
Azt írtad hogy nem vagy elégedett utána meg írtad hogy jó formád van. Ha figyelmet akarsz akkor az arcodat is vállald már légyszíves.
2018. máj. 23. 14:40
 38/41 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest van jô formám, hogy naturál vagyok. De tudod te, hogy erre értettem, csak kötekedni van kedved.
2018. máj. 23. 16:19
 39/41 anonim ***** válasza:
24: Dobj már egy képet, pls.
2018. máj. 30. 20:38
 40/41 anonim válasza:

Amúgy ennyire nincs ömbizalmad kérdező? Egy névtelen forumon vagy és kérsz véleményt, mondod, hogy milyen jó formád van, de nem mert bedobni egy képet - akár fejet kitakarva?

Naturálban el lehet érni azt az eredményt, ami jól néz ki és "tökéletes" - csak kicsivel több munka és sokkal több türelem kell hozzá. Ennyi. Ha úgy akarsz kinézni, mint egy grillezett csirke akkor koxolj be.

2018. jún. 3. 00:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!