Edzés után hány perccel igyam meg a fehérje italomat?
Figyelt kérdés
A tasakom nincs feltüntetve, hogy közvetlen edzés után, vagy 20-30-40 perccel, így nem vagyok biztos, csak az, hogy edzés után kell. A boltban sem mondták, és elfelejtettem rákérdezni. Egyébként scitec nutrition 100% whey proteint iszok.2018. máj. 15. 21:24
1/5 anonim válasza:
Mindegy. Az csak egy marketing duma, hogy edzés után turmixot kell inni, hogy megvedd a tápkieg gyártók termékeit.
2/5 anonim válasza:
8 perc 50 másodperccel kell meginni. Ha egy másodpercet késel ,meghasad az univerzum.
A viccet félretéve, tökmindegy. Én egyből edzés után szoktam,mert jól esik.
3/5 anonim válasza:
Azért nincs ráírva, mert tökmindegy. Ihatod utána 1 perccel meg 1 órával is.
4/5 anonim válasza:
Meg előtte is meg közben is vagy tényleg inni sem kell. Ha tovább visszük a témát elég egy nap egyszer enni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!