Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroid nélkül nem megy a...

Szteroid nélkül nem megy a testépítés?

Figyelt kérdés

Meg lehet tanulni jól boxolni, focizni naturálban, de a testépítés, ahol a forma számít, csak cuccal megy.

Vicc, amit naturálban lehet hozni fizikumot,

és azért a kevésért is brutálisan meg meg kell küzdeni.

Szinte érvényét veszti az egész testépítés naturálban, mert néznek ki kb úgy más sportolók is, ahogy egy naturál testépítő.

4 éve edzek, és qvára elegem van már a naturálságból.

2018. máj. 18. 08:40
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Senkit nem koppintok. Elmondtam szépen a véleményemet az amúgy tök értelmetlen százmilliomodik kokszos kérdéssel kapcsolatban.

Kár miattad koptatni a billentyűzetet. Szevasz

2018. máj. 18. 14:59
 22/41 A kérdező kommentje:
Lényegtelen az én formám, ne azon lovagolj.
2018. máj. 18. 15:07
 23/41 anonim ***** válasza:
El sport nem. Mint akarmelyik sportban igy van ez. Hobbi szinten pedig megy.
2018. máj. 18. 15:23
 24/41 anonim ***** válasza:
78%

Az agyadban vannak gondok. Nem hogy örülnél neki, hogy úgy nézel ki, mint más sportolók. A testépítés az aberrált, beteg állatok sportja. Kötik is fel magukat rendszeresen, ha jön egy gixer az életükben. Mindenki szerint, az élsportolói alkat a tökéletes, az Adonisz a rohadt jó, kivéve az agyalágyult testépítőknek. Akik úgy néznek ki, mint a telisz*rt zoknik.

12 éve súlyzózom. Ahogy nézem, kb 10 kilóval több izom van rajtam, mint rajtad. Viszont már 9 éve nem fejlődtem semennyit. Nagy kaland. Így is úgy nézek ki, mint akit megrajzoltak.

Ha a naturál forma kevés, sürgősen változtass valamit az életviteleden.

2018. máj. 18. 16:32
 25/41 BlodDrunk ***** válasza:

Azért ez így nem igaz,natúrba is van jó forma,átlagból bőven ki lehet tünni.

AZ pedig,hogy más sportoló így néz ki? szerintem baromság,állóképességi sportolók nem néznek ki úgy mint egy amatőr testépítő natúrba,mivel számukra az izomtömeg másodlagos,sőt hátráltató tényező.

Aki pedig erősportokban versenyzik az szintén súlyzós edzéssel éri el a tömegét,szóval ő tekinthető részben testépítőnek.

Hülyeség belemagyarázni,hogy naturálba nincs testépítés,az hogy neked kevés ami natúrba összejön,egyéni problémád,döntsd el hogy megéri-e az ára.

halom pénz kajára-cuccra,mellékhatások,mentális problémák.

De az biztos,hogy hobbiszinten baromság bekokszolni.

2018. máj. 18. 16:57
 26/41 anonim ***** válasza:
58%

Ha ugy nezzuk ahogy leirtad, akkor a testepites koksszal versenyzoi szinten megy (vagy csak azon kene mennie), de elvonalbeli boxolo es focista sem lehetsz naturalban. Tehat ugyanott vagy, komoly versenyzoi szintet nem lehet elerni dopping nelkul a sportokban.

Egyebkent megertem a helyzeted, en is igy ereztem regebben.

Az lehet a problema gyokere, hogy hobbi szinten pl az uszasban nem igazan doppingolnak, igy ha lemesz az uszodaba szinte csak naturalokkal tudod magad osszemerni, hozzajuk hasonlo eredmenyt pedig el tudsz erni, igy nem erzed a dopping szukseget. Egy edzoterembe viszont lemesz, es az ottaniak 30%-a kokszol, latod, hogy 4 eve edzel es telibeszart zokni a formad a masik sracokhoz kepest, akikrol kesobb megtudod, hogy kokszolnak. Te is olyan akarsz lenni, igy bekokszolsz. A testepitesben az atlag ember tulsagosan korul van mar veve kokszolo emberekkel, igy egyertelmuen jon a lehetoseg, hogy hozzajuk hasonlitsa magat. Naturalban azt pedig nem lehet elerni.

2018. máj. 18. 17:27
 27/41 anonim ***** válasza:

Igaz amit az előttem hozzászóló mond.

Azt tenném hozzá, hogy miért is kell másokhoz hasonlítani magunkat? Én mindig kitűzök magam elé célokat és azokért dolgozom. Nem azt nézem, hogy x mekkora. Kit érdekel? Magamért és magamnak csinálom.

2018. máj. 18. 17:33
 28/41 A kérdező kommentje:
Hagyjuk mar ezt a sablonos dumat. Osztonosen is hasonlitjuk magunkat a masikhoz, nem lehet ellene tenni.
2018. máj. 18. 18:03
 29/41 anonim ***** válasza:
Gyere sírj a vállamon!
2018. máj. 18. 18:45
 30/41 A kérdező kommentje:
:(:(
2018. máj. 18. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!