Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó volt ez a láb-has-vádli edzés?

Jó volt ez a láb-has-vádli edzés?

Figyelt kérdés

Láb:

Lábtolás 5 sorozat

Sétálós kitörés kezisulyzokkal 5 sorozat

Labhajlítás 5 sorozat

Labnyújtás 5 sorozat

Vádli:

Ülő vádli 5 sorozat

Álló vádli 5 sorozat

Has:

Làbemelés 5 sorozat

Hasprés 5 sorozat

2018. máj. 13. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2018. máj. 13. 15:14
 2/3 anonim ***** válasza:

A sétálós kitörés helyett (vagy mellett) a guggolást javasolnám még. Illetve a felhúzást (Romanian deadlift).

A vádliedzés az jó.

A has is jó.

(A sorozat mennyiségéhez nem tudok hozzálszólni, lehet sokat csinálni valamiből ha levagy maradva végülis. De ha túl soknak érzed, akkor az ülő vádli sorozat szerintem főleg ha heti 2x csinálnod, akkor akár 3*15-20ban is jó. Az álló vádli pedig 4*12-15ben. A lábemelésnél az 5*20 soknak tűnik, de ha bírod vagy szükségesnek érzed. Az 5 sorozat hasprés az okés. Esetleg a változatosság végett labdán is csinálhatnál 2*15-20at. (Ekkor már csak 3*15-20 lenne a sima hasprés). A lábnyújtás 5 sorozata szintén csökkenhető ha soknak érzed/látod 3*15-20ra. A lábhajlítás pedig ülő helyzetben 2*15-20 is jó mellette. Fekvő helyzetben 3*15-20 (ez így összesen 5 sorozat). Illetve még ahogy fentebb is írtam a felhúzás (deadlift) is bekerülhetne a napirendbe. 3*8-12 sorozatban.

Ez így mindennel együtt kb 100 perc. De a láb napra nem mindenki szokott hasat is tenni. Azért több, mint 90.

2018. máj. 13. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyik se jó.
2018. máj. 13. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!