Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon nehezemre esik meginni...

Nagyon nehezemre esik meginni a fehérjeporos shaket, miért?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, nemrég kezdtem el edzeni, mivel túl vékonynak látom magam. Nem minden nap sikerül rendes kajával bevinnem megfelelő mennyiségü fehérjét, ezért kiegészitésként vettem 100%-os tejsavófehérjét. Akármivel keverem össze, mindig érzem, hogy benne van az italban és rosszul esik meginnom. Izeités nélküli, mégis érzem a fura,kellemetlen izt. Sokszor az öklendezés kerülget, mindig orrot befogva "nyomom le"

Más is van igy ezzel? Mi lehet a gond?

2018. máj. 13. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Az olcsóbb kategóriában nem fogsz finom fehérjét találni. Ha neked ez a fontos, akkor a drágábbak között nézelődnék pl. Scitec 100% Whey Pro. Sok termékből tudsz termékmintát is vásárolni, úgyhogy akár végig is kótolhatsz több fajtát, és az alapján eldöntheted melyik csúszik könnyebben.
2018. máj. 13. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Az ízesítettlen nem azt jelenti, hogy íztelen, hanem a saját (nagyon rossz) íze van. Ha ízesítettet veszel megoldódik a probléma.
2018. máj. 13. 12:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

My Proteintől vettem, úgy tudom ez azért nem a leggagyibb kategória. Vagy mégis?

Igen, volt egy csomó izesitett fajta is, ám azért döntöttem e mellett, mert igy nincs benne semmi más 'anyag' csak a fehérje.

Először véletlenül csoki+ menta izüt rendeltem, amúgy sem tetszik ez a kombináció, de az is szintén ihatatlan volt számomra és nem a csoki meg a menta iz miatt. Abban is éreztem valami furcsát, amit most is. A barátom is megkóstolta, de neki izlett, és semmi furát nem érzett rajta az izesitésen kivül, amiről én is beszélek. Valamiért érzékenyebb vagyok rá?

2018. máj. 13. 12:29
 4/10 anonim ***** válasza:

pedig de a myprotein fehérjéi kifejezetten rossz ízüek. Itt fontos hozzá tenni, hogy a felhasznált fehérje koncentrátum/izolátummal nincs gond, minden máson spórolnak.

Scitec vagy biotech fehérjét vegyél, azok finomak lesznek.

2018. máj. 13. 12:57
 5/10 anonim ***** válasza:

A myprotein tényleg nagyon jó márka, minőségi a fehérjéjük, emiatt az ízre kevesebb figyelmet fordítottak. Ha neked ennyire számít az íz, akkor tegyél egy próbát a BioTechUSA-s 100% Pure whey-el. Ugyan úgy tejsavó fehérje, kicsit több benne a BCAA, csak az íze sokkal jobb. Most akciós is, ha 3 454g-os adagot veszel, a 3.-at ingyen kapod, így 3x454g 6980Ft-ba kerül. Sok ízben van, ha gondolod próbáld ki!

[link]

2018. máj. 13. 12:59
 6/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Akkor ez az oka, hogy alig birom lenyelni... de legalább maga a termék jó :)

Legközelebb, ha ez elfogyott kipróbálom amit ajánlottatok :)

2018. máj. 13. 15:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is Scitec, Biotech márkákat javaslom. Mind a kettőnél tudsz venni tasakos, egy adagos kiszerelést is a fehérjékből. Szerintem próbálj ki egy pár ízt, mielőtt nagyobb kiszerelésre adod a fejed. Így nem érhet meglepetés.
2018. máj. 13. 19:46
 8/10 anonim válasza:

100% Pure Whey a biotechtől tényleg nagyon ott van! Sütikrém/Banán/Vanília/Mogyoró a legjobb.A csokit és a meggyes joghurtot inkább hanyagold azok nem a legjobbak.

Scitec WPP is nagyon jó, azt is nyugodtan vehetsz.Protein Buzz/Myprotein nem a legfinomabbak, de egyáltalán nem rossz termékek.

Viszont az kétségtelen, hogy az ízesítetlen verzió az semelyik gyártónál sem finom (legalábbis amit én kóstoltam)

2018. máj. 13. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is végig kóstoltam a Biotech egy adagos fehérjékből elég sokat! :D

Nyárra a tiramisut szoktam venni, egy jégkockával olyan mint a jegeskávé nekem :D Nagyon finom.

2018. máj. 14. 13:25
 10/10 anonim válasza:

Szia! Én is a BioTech Pure Whey-t ajánlom neked.

Nálam karamell-cappucchino a favorit.

2018. máj. 15. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!