Megrepedezett a borom es nem hasznal semmi. Valaki megtudta elozni valahogy?
Figyelt kérdés
Szoval a helyzet hogy elkezdtem eddzeni meg tavaly es tomegnoveles kozben eleg hirtelen jott fel ram suly es nagyon csunyan megrepedt a borom(honalj feletti es vall alatti resz) de most elkezdett a bicepszemnel is es mar nagyon zavaro, nem szep latvany. Eltuntetni tudom hogy nem lehet de megeloznj esetleg valahogy? A valaszokat elore is koszonom!!2018. máj. 9. 22:47
1/2 anonim válasza:
nekem is ugyan ez van
genetika függő egyrészt, a striára való hajlam örökletes
megelőzésnek meg esetleg testápoló és terhességi csikokra való krém, mert ez végül is az :D
ha kenegeted kicsit lehet tőlle szebb, de eltünni nem fog
nekem bicepsznél sokkal szebb mint volt, az egész felkarom belső része szét volt repedve, most pár halványabb csík látszik
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszt, hasznalok pontosan terhessegi csikokra valo kremet :D azt mondtak ez elhalvanyitsa meg egy ideig hasznalom aztan remelem elhalvanyul kicsit mert kegyetlenul bevan repedve es piros szinu foleg edzes utan :D
2018. máj. 10. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!