Ha egy héten 4x guggolok, úgy nőhet a fenekem?
Jumbo nem kell.
Ha csak a guggolásból áll az edzésterv, akkor próbáld ki. De nem kell bukásig, főleg nem ilyen rendszeresen. Az életben nem regenerálódsz, rés le is fogsz sérülni.
Heti 18-20 sorozat mehet combra. Hogy azt te hogyan osztod be, a te illetve a tested dolga.
Durva izomlázra ne eddz rá. Ha nem enyhül a fájdalom egy rövid kocogás, bemelegítés hatására akkor főleg ne.
Ha enyhül akkor is csak mértékkel.
Mindenesetre szerintem próbáld ki, aztán látni fogod, hogy milyen. Sok, fárasztó, hatásos, mindent.
Én hétfő, szerda, péntek csinálnám, piramisban, fokozatosan változtatva a terhelés mértékét. Kezdve két könnyebb súllyal, majd 2 nehezebb, 1 nagyon nehéz, végül vissza 1 nehezebbre.
Ahhoz pedig, hogy frankón fenékre menjen a technikát kell eltalálni. Ezt nincs kedvem már leírni részletesen de arra figyelj hogy, fenékből indítsd a gyakorlatot. Tehát medence billentéssel, hátra fele, mintha bele akarnál székelni egy a lábaid mögött lévő cserépbe.
#3 ,utolsó mondat odavert :D Viszont szemléletes :D
Kérdező: felesleges egy héten négyszer guggolni,és majd meglátod,hogy nem is lehet ,ha normálisan csinálod.
Én most még 2* szoktam egy héten , és fejlődök szépen .
Egyszer is elég lehet,ha ki birod csinálni magad egy edzés alatt ,én még nem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!