Sok csontváz osztálytársam miért hiszik azt hogy azért mert ők szálkásak több izmuk is van?
Figyelt kérdés
Mind egyik a kockahasával keménykedik. Van 38as karom 13testzsírral,csak 4 kockám van,erre öltözőben ugatnak hogy ha majd ilyen szálkás kezed lesz akkor keménykedj,és ez kurvra felb*sz.2018. máj. 8. 16:35
1/9 A kérdező kommentje:
Múltkor is a csont kérdezi a csontot hogy neki van nagyobb karjva vagy nekem,de bevallota hogy nekem de azért oda mondta hogy ő neki tiszta izom azért nem olyan nagy. Van vagy 10centi különbség,és 3testzsír százalék közöttünk...vicc
2018. máj. 8. 16:39
2/9 anonim válasza:
Az agykapacitásokról is szoktatok vitatkozni? Üsszehasonlítjátok, hogy kinek nagyobb az IQ-ja? Szánalmas banda, és akkor csodálkoztok, hogy normális nőnek nem kelletek, csak ilyen konditermi élősködő p..csa k...rváknak.
4/9 A kérdező kommentje:
Félreértesz. Én meg se szólalok,ők beszélnek ilyen f*ságokat.
2018. máj. 8. 17:22
5/9 anonim válasza:
Mond meg nekik,hogy a gyíkfass forma kockás hassal kb. annyira jó,mint amikor egy kövér csajnak nagy a melle.
6/9 anonim válasza:
Xdd utolsón rohadt jót röhögtem. Amúgy igaza van.
7/9 anonim válasza:
Mutasd meg nekik ezt, lehet még nem simerik :D
8/9 anonim válasza:
Lehet azért, mert "keménykedsz". Akkor szívatnak és igazuk van. 38-as karral felesleges keménykedni, de akár 50-essel is marhaság.
Vagy azért, mert féltékenyek, irigyek.
Én ez utóbbira tippelek, de ezt neked kell tudnod. A gizdák amúgy is csak a relatív kockás hassal tudnak villantani. Nyilván nem fog a bicepszével jönni
9/9 anonim válasza:
Ez ilyen csoportos ledominálás.
Adva van egy téma amiről mindenki tudja,hogy nem igaz,de mivel többen állítják,hogy az úgy van az ő akaratuk érvényesül és lép érvényes igazságként elő.
főleg hogy kiszúrták,ez nálad horogpont is amivel lehet cukkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!