Meki16 kérdése:
Hogyan tudnék combról fogyni?
Figyelt kérdés
Tudom nincsen ilyen hogy közvetlen csak onnan fogyni,de elég alacsony vagyok 155-160 körül és ugyan verseny szerűen futok de a combjaim mégis sztem vastagok kicsit2018. máj. 6. 17:25
1/7 anonim válasza:
"Tudom nincsen ilyen hogy közvetlen csak onnan fogyni"
Akkor miért kérdezed?
2/7 anonim válasza:
8 évesen kezdtem el síelni és elég sokat, szóval nekem is a magasságomhoz képest (160 cm) vastag combjaim voltak. Egyszer radikális diétába kezdtem bár nekem közöm nincs a testépítéshez, de combról fogyni csak akkor tudtam amikor már a mellemről is fogytam, illetve minden testrészről. Kifejezetten csak a combot zsírtalanítani elég irracionálisnak tűnik. Legfeljebb zsírleszívással talán, de ez nekem se volt opció. Egyébként nekem is izmos combom volt, mint feltételezem neked a futástól, így még az sem volt az igazi megoldás ha sok fehérjét vittem és kevés szénhidrátot. A kalóriabevitelt csökkentettem nagyon alacsonyra, de a comb vékonyodásához biztos vagyok, hogy izomveszteségre is ,,szükség'' van. Még az is könnyebb megoldás ha a testedet formálod a combodhoz :(
3/7 anonim válasza:
Wtf én azért edzek hogy minél nagyobbak legyenek a combjaim, minek akarja valaki kissebbiteni? :O
4/7 A kérdező kommentje:
Kedves Achilles!;)
Csak hogy tudjál mit válaszolni;)
2018. máj. 6. 20:11
5/7 A kérdező kommentje:
2-nak koszi a választ,3-nak sztem te férfi vagy én meg nőxD
2018. máj. 6. 20:13
6/7 anonim válasza:
Most ha nem brutál nagyságú combjaid vannak akkor azok még jól is néznek ki.
Van olyan oszt.társam akinek még narancsbôrös is,mégis nagyon vadító :D
7/7 anonim válasza:
Férfi vagyok, és egy nőn baromira izgat a vastag comb, egy másik férfin csak elismerem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!