Ha "hájra" kezdek el "gyúrni" akkor eltűnik a háj és helyébe izom lép?
Figyelt kérdés
Na sikerült jó hü lyén megfogalmazni a kérdést, de így benne van minden.
Tehát, elég hájas a karom és mivel nincs helyi fogyás gondoltam ha elkezdek rá edzeni akkor logikus hogy kisebb lehet nem? Vagy pont hogy még nagyobb lesz a karom? Segítsetek nem értek hozzá, de elszeretném tüntetni az "integető izmom" nek akarom hogy nagyobb legyen.
23L
2018. máj. 6. 16:12
1/4 anonim válasza:
Ha az étkezéseden nem változtatsz, akkor vastagabb leszel, mert a hájréteg marad, és aláépül az izom. Tessék diétázni, ÉS edzeni, súlyzózni meg kardiózni.
2/4 anonim válasza:
ha edzel valóban csak a háj réteg alatt nő az izom ami még jobban kitolja
diéta az hülyeség, az ugye csak átmeneti...
ide az kéne hogy teljesen étrendet váltasz és hanyagolsz minden szemetet ha nem akarod hogy később vissza másszon a kiló...
mellette rengetek kardio edzés, a zsír amilyen könnyen jön fel, olyan nehezen megy le
3/4 anonim válasza:
Dehogy lesz nagyobb (főleg egy nőnél) Az egészséges táplálkozás jó dolog, de ha egészségtelenül eszel és kétnaponta edzel karra 30-40 percet sokkal szebb, tónusosabb lesz a karod. Tapasztalat.
4/4 A kérdező kommentje:
December óta életmódot váltottam le is fogytam 13 kilót így lettem 160 cm-hez 60 kiló, de a karom az ugyan akkora maradt, ugyan nem mértem centibe de szemre akkora és plötyi. Fenékre és hasra is edzek. Bár a fenekemmel szerencsém van mert az amúgy is nagy és nem lett plöttyedt lapos, de a karom kiidegel. Köszönöm a tanácsokat.
2018. máj. 6. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!