Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen arányban kell szét...

Milyen arányban kell szét osztani a makrokat?

Figyelt kérdés
Mint szénhidrátot, zsírt, és fehérjét milyen arányban kell fogyasztanom szalkasitas alatt? 86kg 184cm vagyok kb háromnegyed eve edzek. Feherje bevitellel tisztába vagyok hogy testomeg*2 de a szendirattal és a zsírral egyatalan nem. Napi hány grammot kene bevinnem szenhidratbol és zsírból?

2018. máj. 5. 17:45
 1/4 anonim válasza:
Fehérjét különösképp kell erőltetni szálkásításkor, szerintem 220 g mindenképp legyen meg hogy izmot ne veszíts ha nem muszály, zsírból elég lesz 80 g naponta de az mindenképp magas minőségű legyen mind, azaz telítetlen a legjobb a tojássárgája és a mogyoróvaj, szénhidrátból kezdésnek bevihetnél napi 160 g -ot is de ahogy haladsz a diétádban és veszíted a súlyt úgy folyamatos csökkentened kell rajta(csak a szénhidráton hogy fenntartsd a súlyvesztést), a napi szénhidrátszükségeleted álljon lassú felszívódású szénhidrátokból, a cukor a gyors arra rá se nézz de ugyanígy a fehérkenyér ezek a lehető legrosszabbak oh és a legfontosabb hogy ha igazán kell az a forma minden 2. nap iktass be egy 30perces hasedzést, hidd el a végén rohadtul megfogja érni
2018. máj. 5. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Boven eleg a testsuly2x feherje. Kcalt szamold inkabb. Kezd 2000 korul. 2500. Attolf ugg mennyire vagy aktiv milyen gyors az anyagcsered egyenfuggo. Ha jo maradjon a kc ha nem fogysz csokkentsd. Ha sokat fogysz noveld ennyi.
2018. máj. 6. 07:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Ertem koszi a valaszokat, viszont ez a napi 160 ch kicsit huzosnak tűnik ugy szoktam reggel felkelek eszek egy “zabos feherjet” zabpehely kis tej feherje por egy valami gyumi ezt a reggelit fent is tartanam mar hónapok ota ez van és nem rossz a tapanyagtartalama reggeli inditas kép 30g feherje utána próbálok 3 óránként étkezni egy nap 3x enni 150g rizs 150g csirke napkozbe turot joghurtal vagy valami egyszerűt és este mondjuk salata vagy rántotta ezt így a myfitnesspal alkalmazassal ki is számoltam és mar ennél a receptnel 193ch lett nap vegere zsir bevitel 48g és a feherje 250g lehet a fejerjebol kicsit vissza kene valahol venni és zsirbol többet bevinni meg szenhidratbol kevesebbet mit gondoltok?
2018. máj. 6. 20:41
 4/4 anonim válasza:
Hagyhatod a napi 250g fehérjét viszont a ch-ból vissza kéne venned a zsír javára mondjuk+25g zsír és - 50g ch mert az hátráltathat leginkább ha túl magas. Amúgy fogyáshoz az a legjobb ha sprintelsz mert irdatlan sok kalóriát égetsz vele. Elég mondjok 5x 100m amilyen gyakran csak tudod.
2018. máj. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!