Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányok! Mennyire kell izmosnak...

Lányok! Mennyire kell izmosnak lennie egy férfinek?

Figyelt kérdés

2018. máj. 3. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

gondolom ennyire legalább-

[link]

2018. máj. 3. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Agya legyen.
2018. máj. 3. 21:19
 3/7 palilaci ***** válasza:
100%
Ez majdnem olyan mintha magadtol kerdezned, hogy mekkora mellmerettol szamit jo nonek egy csaj.
2018. máj. 3. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Semennyire. Nem mérvadó, ahogy eddigi életem során tapasztaltam. Kb egy plusz, mint hogy tudsz zongorázni vagy jó vagy matekból, de ennyi.

22/F

2018. máj. 3. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Ami az én ízlésemet illeti, a szánalmasan izomgyöngét és a szétkokszoltat kivéve minden képes tetszeni esztétikailag. Párnak nem kéne nagyon izmos, de emiatt nem utasítanám el, ha amúgy mindenben passzolunk :D. De alapból szeretem, ha közel áll hozzám a párom s nem kétszer akkora, mint én :D De nem ez az elsődleges. Ami a kinézetet illeti, kövérek nem jöhetnek szóba s fontos legyen számára az egészséges életmód.

Van hosszútávú párom egyébként, nem izmos, de azért nem vészesen izomgyönge, annál azért aktívabb az életmódja. A lába jó (biciklizés, futás), a karja nem, kockái szerintem sosem lesznek. Szerintem csinos, de jót tenne neki pár kiló izom, ahogy nekem is. Mindenképpen fontosnak tartom, hogy mindketten fokozzuk az aktivitásunkat. Az egészség fontosabb számomra, mint a kinézet, de a kettő azért összefügg.

2018. máj. 3. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki izmos,nem biztos,hogy férfi. Lehet egy nárcisztikus,önimádó kis b*zi is.
2018. máj. 4. 07:10
 7/7 anonim ***** válasza:

A nők többségét - ahogy engem sem - nem igazán foglalkoztatja ez a kérdés. Volt már kifejezetten vékony, normál testalkatú, kigyúrt, de enyhén mackós barátom is, és mindegyikőjükhöz egyformán vonzódtam, mert a nőknél a partnerük testfelépítése sokadlagos szempont csak. Ami engem illet egyedül a súlyosan elhízott és a nagyon kigyúrt testalkat az ami taszít, és ezt tapasztalom a barátnőimnél is. Eközött a két véglet között bármi jöhet.

Érdekesség, hogy barátom elég izmos volt mikor összejöttünk egy viszonylag alacsony testzsírral (megvolt minden kockája, stb.), de az állandó főzésem-sütésemnek hála egy picit most be van tömegelve, azaz van ott poci rendesen, és így sokkal jobban tetszik. :D Sokkal jobb így hozzá odabújni, és szerintem esztétikusabb is.

22/L

2018. máj. 5. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!