Hogy lehet, hogy nincs izomláz?
Figyelt kérdés
Anyukám és én februárban kezdtünk Oldschool tréningre járni, ez izomépítő és állóképesség fejlesztő súlyzós és saját testsúlyos edzés. Én szinte az összes edzés után szenvedek az izomláztól, 19 éves vagyok és az elmúlt 4 évben nem sportoltam. Viszont anyukámnak sosincs izomláza, pedig ő sem sportolt már jó ideje, 42 éves. Azon gondolkoztunk, hogy vajon mitől lehet, hogy akármilyen kemény az edzés, nem lesz izomláza? Pedig a gyakorlatok közben elfárad és nem érzi könnyűnek. Van valakinek ötlete? Előre is köszi.2018. máj. 2. 09:12
1/2 anonim válasza:
A borjúhús puhább, mint a marhahús. Anyukád erősebb, mint te :)
2/2 anonim válasza:
Simán lehet edzettebb és erősebb nálad, az élet azért hoz izmokat, akkor is, ha ez nem feltűnő.
Plusz gondolom, egyéni is, hogy valakinek mennyire lesz izomláza, de ennek a fiziológiájához nem értek.
Az is lehet, hogy te görcsösebben vagy rosszabb technikával csinálod a gyakorlatokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!