Guggolásnál mi a jelentőssége a fogásszélességnek?
Figyelt kérdés
Sok sportolónál látom,hogy nagyon szélesen fogja a rudat,már szinte érintik. a tárcsát a kezükkel.De a súlyemelők pl.nagyon szűken fogják,meg van 1-2 erőemelő,erősember is aki szűkebben fogja,de a többség inkább szélesen.A teremben is többen szélesebben fogják.De nekem stabilabb ha szűken fogom2018. máj. 1. 20:14
1/2 anonim válasza:
Szerintem semmi jelentősége nincs annyi hogy kinek hogy kényelmes. Nekem szűken fogva fáj a vállam
2/2 anonim válasza:
Függ attól is, hogy high bar vagy low bar, low bar-t nehezebb szűkebben fogni. Illetve az egyéni mobilitástól is függ. De azt érdemes figyelembe venni, hogy ha nagyon szélesen fogod akkor vesztesz a stabilitásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!