Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az miért van hogy valamikor...

Az miért van hogy valamikor megbírok csinálni 20húzódzkodást, valamikor meg 5is nehéz?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy bemelegedve
2018. ápr. 30. 21:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Pont ezen gondolkoztam. Eddig csak gyorsan csináltam gimnesztikát,de szerintem valami aerob mozgást is fogok mostantól
2018. ápr. 30. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Kialvatlan, fáradt vagy.

Nem pihent eleget az izmod.

Rosszul kajáltál.

Nőknél a menstruáció is visszaveti a teljesítményt.

2018. ápr. 30. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Motiváció, hozzáállás. De az se mindegy, hogy hogyan csinálod....értem itt pl: lendület nélkül, állad rúd felett van, nyújtott kézből. Nem akarlak megsérteni, de ha 20 nem megy, máskor meg 5 alig, akkor nem vagy elég erős. De lehet rosszul gondolom, csak válaszoltam. :P
2018. ápr. 30. 21:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó nemértelek :D Amikor megbírom csinálni elég erős vagy? Amúgy csak azért furcsálom mert súlyóknál nem szokott ilyen lenni,csak saját testsúlyos gyakorlatoknál.
2018. ápr. 30. 21:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Na most én téged nem értelek XD
2018. ápr. 30. 21:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezen mit nem értesz? Pl fekvenyomásnál nincs ilyen meg semmilyen más gyakorlatnál
2018. ápr. 30. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:
"Amikor megbirom csinálni, elég erős vagy?". Ezt a mondatot nem értem. :) Egyébként meg nem tudom, mitől van. Talán attól, hogy csinálod a fekvenyomást meg a többi gyakorlatot és ettől elfáradsz. Ha húzódzkódással kezdesz akkor nyílván több megy. Logikus nem? :D
2018. ápr. 30. 22:04
 9/10 A kérdező kommentje:
De épp ezaz. Edzés elején megy jó nehezen 10,amikor meg csak funból csinálom megy 20.
2018. ápr. 30. 23:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Pihent eleget az izmod? 😉

Egymás utáni napon, vagy 3 egymás utáni napon tapasztaltam ezeket, de ha 2 napot pihentem előtte akkor mindig a maximum mennyiség ment.

2018. ápr. 30. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!