Edzés után lecserélitek az alsógatyát is, ha beleizzadtok?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 18:57
1/8 anonim válasza:
Igen. Bár én este edzem,szóval így is úgy is esedékes a gatyacsere zuhany után :D
2/8 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok, ahogy az első válaszoló. De amikor napközben edzek, akkor mindig van nálam egy váltó boxer is, amit felveszek zuhany után. De volt már, hogy elfelejtettem vinni magammal, ezért nem vettem fel semmi alsót :D
3/8 anonim válasza:
Én nem viszek váltó alsót, edzésre leveszem és edzés után visszahúzom, persze zuhanyzás után.
5/8 anonim válasza:
Ennyi kretén kérdést de most komolyan, ebben a kategóriában minden második kérdést fogyatékos írja ki?
6/8 anonim válasza:
Mindig viszek magammal váltó alsót, amiben edzek, azt levetem, lezuhanyozok, a tésztát felhúzom - ilyen egyszerű!
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem anyám azt mondja,hogy ne használjak el annyi alsót
2018. máj. 15. 15:32
8/8 anonim válasza:
Én sem szoktam felvenni edzéshez alsót, zuhany után alsó nélkül vissza az utcai naci. Nekem nincs probléma ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!