Érdemes bele kezdenem az erőemelésbe?
Sziasztok!Egy ideje már foglalkoztat ez a téma,hogy szívesen ki probálnám.
Első kérdésem,hogy kinek érdemes ebbe bele kezdeni?
16 éves lány vagyok,jövőhónapba töltöm a 17-et. 174 cm és 62 kg vagyok.Nagy akart erőm van és kitartó vagyok :D
Ha esetleg nekem érdemes bele kezdenem,hogyan kezdhetnék bele? :)
Mindent meghallgatok. ^^
mi az "eredmény" :)
nekem pl az hogy nem vagyok dagadt, csak izmos. de nem használok nagy súlyt, fekvenyomásnál meg guggolásnál is max a saját testsúlyomat. nőknél ennél is kevesebb kell, mert gyengébbek az ízületek.
ha versenyeredményre gondolsz, akkor ott 30-35 évesen megy a kukába az ember, mert elhasználódik a teste, akármilyen versenysportban
Kezdésnek töltsd le a powerbuilder.hu-ról az ebookjukat, keress fel egy személyi edzőt aki megtanít helyesen kivitelezni az alapgyakorlatokat.
De tényleg a könyvvel kezdd! Az ad egy alapot és személyiedzőknél tudod szűrni a kókler gyökereket akik nem értenek hozzá (mobilizációs felmérés hiánya, "vízszintig guggolj mer tönkremegy a térded" stb). Minden benne van. Edzésterverzés, étrend és miegymás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!