Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes bele kezdenem az...

Érdemes bele kezdenem az erőemelésbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Egy ideje már foglalkoztat ez a téma,hogy szívesen ki probálnám.

Első kérdésem,hogy kinek érdemes ebbe bele kezdeni?

16 éves lány vagyok,jövőhónapba töltöm a 17-et. 174 cm és 62 kg vagyok.Nagy akart erőm van és kitartó vagyok :D

Ha esetleg nekem érdemes bele kezdenem,hogyan kezdhetnék bele? :)

Mindent meghallgatok. ^^

2018. ápr. 21. 09:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Kezdésnek célszerű felkeresni egy olyan edzőtermet, ahol erőemeléssel foglalkoznak...
2018. ápr. 21. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
az erőemelés jól tönkretesz majd, inkább simán kondizz.
2018. ápr. 21. 10:22
 3/8 A kérdező kommentje:
2-Dik ezt,hogyan érted?:)
2018. ápr. 21. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Kondizással sem lehet eredményt elérni nagy súly nélkül. Mellesleg nem tesz tönkre, ha oda figyel.
2018. ápr. 21. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:

mi az "eredmény" :)

nekem pl az hogy nem vagyok dagadt, csak izmos. de nem használok nagy súlyt, fekvenyomásnál meg guggolásnál is max a saját testsúlyomat. nőknél ennél is kevesebb kell, mert gyengébbek az ízületek.

ha versenyeredményre gondolsz, akkor ott 30-35 évesen megy a kukába az ember, mert elhasználódik a teste, akármilyen versenysportban

2018. ápr. 21. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagy súly nélkül nem leszel izmos.
2018. ápr. 21. 14:40
 7/8 palilaci ***** válasza:

Kezdésnek töltsd le a powerbuilder.hu-ról az ebookjukat, keress fel egy személyi edzőt aki megtanít helyesen kivitelezni az alapgyakorlatokat.

De tényleg a könyvvel kezdd! Az ad egy alapot és személyiedzőknél tudod szűrni a kókler gyökereket akik nem értenek hozzá (mobilizációs felmérés hiánya, "vízszintig guggolj mer tönkremegy a térded" stb). Minden benne van. Edzésterverzés, étrend és miegymás.

2018. ápr. 21. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogy használódik el ha normál sportszerűen űzi, nem élsportszerűen... Honnan veszed hogy élsportolni akar, amikor csak gondolkozik rajta hogy elkezdi?
2018. ápr. 21. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!