Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyikkel kene kezdenem?

Melyikkel kene kezdenem?

Figyelt kérdés

Eldontottem, hogy elkezdek kondiba jarni, de nem tudom hogy milyen taplalekkiegeszitoket erdemes vennem.

169cm/ 68kg F

Tudna valaki tippeket adni, hogy lenne erdemes kezdenem ? Celom a novekedes, es hogy azmizomcsoportjaim kiformalodjanak.

2018. márc. 21. 07:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Jézus, nem kell semmilyet venni. Edzeni kell meg enni egészségesen, nem vackokat hanem normális kaját. A tápkieg csak pénzkidobás, én ha a kaján túl valamit is vennék az a kox, de azt meg már nem akarok. Még vitamint se veszek csak D-t télen.
2018. márc. 21. 08:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Én így csináltam, mikor kezdtem: jó kaja! Ez az alap.

Multivitamin.

C-vitamin.

CaMg komlplex mert hajlamos voltam éjszaka vádligörcsre kelni.

Edzés után gyors felszívódású protein.

Aztán ahogy fejlődtem, amonosavak, kreatin.

De az alap a jó kaja!

2018. márc. 21. 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy az előzőek írták:

- kaja, ha nincs meg a kívánt makró, akkor jöhet a tápkieg. De a cukros tömegnövelőktől óva intelek.

- multivitamin, nyomelemek, stb...

- kreatin mehet az elejétől is, kicsit dob az erőn

2018. márc. 21. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Multivitamin, normális kaja. Nyilván a gyors életmódváltás miatt nehéz lesz teljesen fedezni a fehérjebeviteled szilárd kajákból(bár 68kg-ra, bőven elég 110g körüli fehérje is). Szóval, ha nehéz akkor vegyél protein-port és ennyi.

Kreatin lesz még jó, de várj vele 1 évet legalább. Ne lődd el most azt a pluszt, amit adhat a kreatin,mert az elején alapból is gyorsan fejlődsz.

Amit jegyezz meg: bcaa gltuamin ilyen karnitin olyan ku.vaannya..marketing mind és nincs rá szükséged.

2018. márc. 21. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
vegyél tömegnövelőket többet naponta váltogatni kell, fehérjét azt is mert a tested megunja,sok vitamint c vitamin stb scitec nutricionba és vegyél még amiket ajanlanak he ezt mind megveszed csa k nőni fogsz
2018. márc. 23. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!