A zabkását mivel lehetne izesiteni?
Én fahéjjal szoktam.
Azt próbáltad esetleg, hogy víz helyett valamilyen növényi tejet keversz hozzá - akár felesben vízzel? Nekem kókusztejjel vált be.
Először is, só mindenképp kell bele. Ízlés kérdése, hogy mennyit teszel bele és, hogy sós vagy édes ízesítést szeretnél a végén.
Ha sósat, akkor mehet több só, de édesnél kevés sót kell beletenni, hogy csak kiemelje az ízeket, és nem szomjazza az édeset.
Ha puhárafőtt és felszívta a vizet, nagyon kevés tejjel be lehet sűríteni. Ha így készíted, akkor fogyasztható magában is.
Ízesíteni lekvárral, sziruppal, vagy mézzel szoktam.
A só nem megoldható,egyebkent se lesz tole olyan finom,inkabb edes legyen:)
Énis kávéval izesitem csakhát azzal se lehet mindig,nem akarok raszokni:)
Valami egyéb?:)
Nem igazán szoktam zabkását enni, mert nem szeretem a zabot tojás nélkül, de kókusszal és kakaóval azért nekem se rossz. Mákkal is ízlett már. A párom a nagy zabkásaevő, ő kókusszal és gyümölccsel eszi. Mindketten vízzel készítjük, nincs azzal baj, csak kell bele ízesítés.
Dióval is lehet próbálkozni, az is finom.
Kedves utolsó, ami tele van cukorral.
Jobb a házi készítésű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!