Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kicsi a vállam? Kép a leírásban!

Kicsi a vállam? Kép a leírásban!

Figyelt kérdés

Milyen szurit kéne lőni illetve mit csinaljak h szélesedjen?Ma láttam egy gyereket a buszon 1-2 evvel fiatalabb mint en olyan jó nagy válla volt h teljesen elszégyeltem magam a sajátommal.

[link]

2018. ápr. 19. 17:29
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Jezus propi..Szinte meg nem is edzel, de mar kokszolni akarsz? Raadasul 16 evesen?

Azt ugye vagod, hogy 20-21 eves korodra alakul ki a maximalis hormontermelesed, amit ha egy kuraval leallitasz 16 evesen fejlodes kozben, akkor mar soha nem fog kifejlodni a maximumra? Raadasul versenyezni sem akarsz csak nagyobb vallakat...

Rendesen egyel es eddz, 2 ev mulva majd nezel is ki valahogy es nem kell hozza semmi koksz.

2018. ápr. 22. 13:44
 32/40 A kérdező kommentje:

Igen eztol felek en is h ugye meg nem fejlodtem ki.

Okkes akkor a tesztot nek de a növi talán...

Az ugye alvás kozben is termelodik. :)

2018. ápr. 22. 18:22
 33/40 anonim ***** válasza:

Kérdező te fogyatékos vagy.

Ne használj szteroidot és növekedési hormont se.

Az alap fogalmakkal nem vagy tisztában.

2018. ápr. 22. 19:25
 34/40 anonim ***** válasza:
:D ajaj... rám is rám-írt, hogy ő növit nyomna :D ilyeneket ne csinálj, mondjuk a kis koporsó elvileg olcsóbb... na jó ne vicceljünk.. ne legyen ilyen hülyeségre eszed.
2018. ápr. 22. 19:31
 35/40 A kérdező kommentje:
Na meslej mit tudsz az alapfogalmakról....
2018. ápr. 22. 21:06
 36/40 anonim ***** válasza:

Ajánlom neked drugs bunny edző válaszol rovatát.

Ő majd elmagyarázza az alapfogalmakat.

Nyugodtan kérdezd meg a szteroidokról és a növiről.

Még lehet hogy van is neki eladó.

Itt az email címe is:

bodybuilderradio@gmail.com

2018. ápr. 22. 23:37
 37/40 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs a testeddel. 16 évesen átlag feletti. Viszont nem ártana agyra is gyúrni néha.
2018. ápr. 24. 23:15
 38/40 A kérdező kommentje:

Agyar is hyuruk elhet.Sokkal jobban látom a dolgokst mint sokan.

Sokkal okosabb vagyok az átlagbn.

Nem mondom h okos vagyok mert olyan semmis a tudásom de még ezzel a semmivel is roppantosk embert meghaladok.Olyan sok embert haladok meg h eddig nem is találkoztam hozzám hasonlóval.

Gazdag ember leszek kigyúrt és híres.

Könyveket fogok írni az elmélkedéseimről.

Van egy jó mondás:

"Ne ítéld meg a könyvet a horítoja alapján"

Én abszolúte nem adok a borítóra mert az egy "szűrő" igyekszem magamat adni megjátszás és kamuk nélkül.Nyilt vagyok mindenkivel kinonom azt amit gondolok persze elotte alaposan átgondolom nem csak bele a vakvilágba.

Tehát akit zavar a borítóm azt a lapjain is za arni fogják és ezt jobb mi díg letidni az elején.:)

2018. ápr. 25. 07:14
 39/40 anonim ***** válasza:

Szerintem ez ismét a troll kérdés srácok :D

Egyre több van az oldalon sajnos.

2018. ápr. 25. 12:03
 40/40 anonim ***** válasza:
Tényleg tehetség kell ahhoz ,hogy egy mondatot ne tudj helyesen leírni .Sajnos te nem vállat építesz ,hanem a 'butagyúrós' sztereotípiát.
2018. ápr. 25. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!