Kicsi a vállam? Kép a leírásban!
Milyen szurit kéne lőni illetve mit csinaljak h szélesedjen?Ma láttam egy gyereket a buszon 1-2 evvel fiatalabb mint en olyan jó nagy válla volt h teljesen elszégyeltem magam a sajátommal.
Jezus propi..Szinte meg nem is edzel, de mar kokszolni akarsz? Raadasul 16 evesen?
Azt ugye vagod, hogy 20-21 eves korodra alakul ki a maximalis hormontermelesed, amit ha egy kuraval leallitasz 16 evesen fejlodes kozben, akkor mar soha nem fog kifejlodni a maximumra? Raadasul versenyezni sem akarsz csak nagyobb vallakat...
Rendesen egyel es eddz, 2 ev mulva majd nezel is ki valahogy es nem kell hozza semmi koksz.
Igen eztol felek en is h ugye meg nem fejlodtem ki.
Okkes akkor a tesztot nek de a növi talán...
Az ugye alvás kozben is termelodik. :)
Kérdező te fogyatékos vagy.
Ne használj szteroidot és növekedési hormont se.
Az alap fogalmakkal nem vagy tisztában.
Ajánlom neked drugs bunny edző válaszol rovatát.
Ő majd elmagyarázza az alapfogalmakat.
Nyugodtan kérdezd meg a szteroidokról és a növiről.
Még lehet hogy van is neki eladó.
Itt az email címe is:
bodybuilderradio@gmail.com
Agyar is hyuruk elhet.Sokkal jobban látom a dolgokst mint sokan.
Sokkal okosabb vagyok az átlagbn.
Nem mondom h okos vagyok mert olyan semmis a tudásom de még ezzel a semmivel is roppantosk embert meghaladok.Olyan sok embert haladok meg h eddig nem is találkoztam hozzám hasonlóval.
Gazdag ember leszek kigyúrt és híres.
Könyveket fogok írni az elmélkedéseimről.
Van egy jó mondás:
"Ne ítéld meg a könyvet a horítoja alapján"
Én abszolúte nem adok a borítóra mert az egy "szűrő" igyekszem magamat adni megjátszás és kamuk nélkül.Nyilt vagyok mindenkivel kinonom azt amit gondolok persze elotte alaposan átgondolom nem csak bele a vakvilágba.
Tehát akit zavar a borítóm azt a lapjain is za arni fogják és ezt jobb mi díg letidni az elején.:)
Szerintem ez ismét a troll kérdés srácok :D
Egyre több van az oldalon sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!