Kicsi a vállam? Kép a leírásban!
Milyen szurit kéne lőni illetve mit csinaljak h szélesedjen?Ma láttam egy gyereket a buszon 1-2 evvel fiatalabb mint en olyan jó nagy válla volt h teljesen elszégyeltem magam a sajátommal.
12:34
Ez nagyon igaz amugy jo osszkepet ossze lehet hozni csapott vallal.sokan mondjak h csapott vallal ne csuklyazz sokat de csuklyazz meg gyotord szet a vallad a ge.ibe es figyelj az alkarra nagyon.nagy csuklya,vastag alkar,nagyon jo osszkep
Apropó 16 vagyok,de sztem veszek egy kuranyira valo propionátot. :D
Csak ugye egy tini szervezetre máshogy hatna ha csinalnam.
El ne kezdj cuccozni! :) Ha nem versenyzel, akkor felesleges. Naturálban is nagyon sokat tudsz még fejlődni. Ha majd 10-12 éves edzésmúlttal is úgy gondolod, hogy nem elég, amit a tükörben látsz, akkor el lehet rajta gondolkozni esetleg.. (bár én akkor sem javaslom).
A diétád legyen rendben, sportolj, élvezd az edzéseket. Szépen fogsz alakulni, úgy, hogy közben egészséges is maradsz. Ráadásul nem kell azon aggódnod 30 évesen, hogy kopaszodsz és nem áll fel. :)
22/N
Az edzés múlt cdak a kondis edzesekre vonatkozik?
Mert ha nem akkor 8 éve edzek. :)
Az edzésmúltat a kondis edzésre értettem.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!