Mit tudtok ajánlani tanacsolni?
Itt mindenki tudatosan edz. A fenét. Én osztott edzéssel kezdtem, 12 éve. 55 kiló voltam és 183 centi. Eljártam heti 3* edzeni. A lábat évekig kihagytam, bár futottam helyette. Vettem proteint mert bíztam benne.
Néhány hónap után megjött az étvágyam, elkezdett kialakulni a kajában a rendszer és jöttek a kilók. Úgy rémlik, egy év alatt 9 kilót híztam, így 3 évvel később már megvolt a 80, ami a magasságomhoz mérten még mindig nem volt eget rengetően sok, inkább normális.
Aztán fokozatosan a tapasztalatokkal, az utánaolvasgatással, rátanulással lassan lepucolódott az étrend, valamint az edzés.
Most, illetve már közel 8 éve, 83 kiló vagyok, 10% környéki testzsírral.
Az életben nem végeztem teljes testes edzést, úgy ahogy alsótest/felsőtestes osztást sem. A lábat is csak jócskán megkésve kezdtem el építgetni.
Bár ez nem követendő példa, de megsüvegelendő. Hogy így is lehet. Nem varázslás ez. Hiszen akkora tahó, ostoba majmok vannak szétgyúrva, nem is várna mást az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!