15 éves vagyok, és őszi és téli szünetben szeretnék elmenni dolgozni, mit tudtok tanácsolni/ajánlani?
Figyelt kérdés
mert úgy tudom, hogy ha még a 16-ot nem töltöttem be, csak iskolai szünetekben dolgozhatok. pár nap is elég lenne, csak a karácsony miatt szeretnék zsebpénzt gyűjteni:):)2009. okt. 16. 19:59
1/2 anonim válasza:
A pár napban mit dolgoznál? Mert "árufeltöltőnek"nem mehetsz el a korod miatt.Ha pénzre van szükséged,csak a rokonok,barátok,szomszédoknak tudsz segíteni némi pénzért...Ha szerencséd lesz akkor hamarosan esni fog a hó,legalábbis karácsonyig biztos,és ilyenkor elmehetsz a szomszédokhoz egy megbeszélt összegért havat lapátolni...(magamból indulok ki,hogy én annyira utálok havat lapátolni a ház előtt,hogy simán fizetnék ha valaki helyettem megcsinálja)Hátha szerencséd lesz..
2/2 anonim válasza:
Nézd meg ezt a hírdetést. http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Nekem bejött, és havi 50 ezer forintot keresek vele. Ráadásul bármikor csinálhatod, napi 10 perc az egész. És természetesen otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!