Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » L-karnitin VAGY zsírégető?

L-karnitin VAGY zsírégető?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az utóbbi 2 hónapban megpróbálkoztam egy kis fogyással, rendbe szedtem nagyjából a diétám, normálisan és rendszeresen mozgok. Viszont kicsit szeretném beindítani a zsírégetést.

Röviden tömören, az lenne a kérdésem, hogy melyik táp. kiegészítő válna be jobban zsírégetésre? Két terméket találtam kiváló ár-érték arányban, ezek pedig a Super Fat Burner a BioTech USA-tól, valamint a Full Force-tól az L-karnitin.

Köszönöm a válaszaitokat! )

2018. ápr. 2. 17:15
1 2
 11/13 palilaci ***** válasza:
50%

Igazabol az is mind1 hogy mikor mennyi feherjet eszel. Nincs anabolikus ablak, se olyan, hogy reggel mar eheznek az izmaid.

Napi 2xtesttomeg gramm feherje, edzes elott par oraval szenhidratdus etkezes, alapgyakorlatok es nehezismetlesek, kozben torekedve a progressziora, aztan ha nem 12% tzsrol indulsz akkor meg erosodni, minimalisan izmosodni is fogsz.

Sajat magambol indulok ki, flexible dieting csinalok idoszakos bojttel, szeptemberben 21% volt a tzsm es 85kg voltam, februarra 14% lett es mar duplasullyal dolgozok minden gyakorlatnal heti 2 erosito edzessel. Jovoheten en is kezdem a szalkasitast, kivancsi vagyok mennyit fogok kozben erosodni.

2018. ápr. 2. 18:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat, srácok, kicsit meglepődtem rajtuk. Vagyis hát nem, mert tisztában vagyok vele, hogy ezek nem csodaszerek, de nem gondoltam volna, hogy mindenki elítéli őket :D
2018. ápr. 2. 20:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta,hogy elítéljük :D

Csak egyszerűen pénz kidobás :) de ha szeretnéd használd, nyilván nekünk nem lesz ettől rosszabb :) hajrá sok sikert, ja és boldog nyuszit :)

2018. ápr. 2. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!