Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik zsírégető táplálékkiegé...

Melyik zsírégető táplálékkiegészítőt ajánljátok?

Figyelt kérdés

Étrend rendben van, ahogy az edzés is. Nem is vagyok elhízva, csupán azt a kis makacs zsírréteget szeretném leszedni ami eltakarja a kockákat :D

Ezt elősegítendő szeretnék ilyen terméket használni.

3 terméket néztem ki, melyiket javasoljátok?

BiotechUSA mind, ALC vagy Super Fat Burner v. Ullisses Shaper?

Esetleg van egy negyedik termék ami nektek bevált?

Fontos, hogy stimulánsmentes legyen, mert sokszor este tudok csak edzeni, aztán van benne pl. egy kis koffein és már nem alszok :D

2018. jan. 9. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Az a plusz lcarnitin, coffein, tirozin vagy épp zöld tea kivonat nem fogja a pluszt leszedni, ha a kaja rendben van szépen el fog tűnni, de gyanítom hogy visszább kell venned a szénhidrátbevitelből
2018. jan. 9. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyik se, neked diéta és kalóriadeficit kell.
2018. jan. 9. 17:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Így van,fölöslegesek ezek a “csoda kapszulák”. Helyette csökkents még ch-t, kardiózz/aerobozz egy héten 2-3*30percet, igyál sok vizet vagy akár zöld teát is és ha megfelelő a kaja/edzés mellé,akkor elfog tűnni a makacs zsir is.:)
2018. jan. 9. 17:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát a ch-t már nem csökkenteném, kb napi 160-180 gr ch-t fogyasztok. Akkor marad a türelem (és persze a kemény munka, ahogy eddig is :D)
2018. jan. 9. 17:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy és hányadik heted?
2018. jan. 9. 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Most komolyan egy 5-10%ot nem dobnak ezek, ha már minden full rendben van? (kaja, kardio)
2018. jan. 9. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne fogyassz ilyesmit, nem érnek F se.
2018. jan. 9. 19:03
 8/10 A kérdező kommentje:

179 cm magas vagyok és karácsony előtt 82,7 kg voltam. (szeptemberben amikor elkezdtem heti 5x edzeni és figyelni az étkezésemre 79,5 kg voltam, kb. 12-15 testzsír százalékkal)

Úgy sikerült ezt a plusz 3 kilót felszednem, hogy a testzsír százalékom közben csökkent. Ezért írtam fenn, hogy az étrend rendben van, illetve az edzés is.

Ami lement rólam a 4 hónap alatt, az sajnos karácsonykor vissza is jött (talán még egy picivel több is) :D

Tisztában vagyok vele, hogy mennyit számít a helyes étrend és az edzés, nem úgy képzelem, hogy bekapok vmi csodabogyót ami elvégzi helyettem a munkát. Mivel az alapok rendben vannak, gondoltam kipróbálhatnám vmelyik terméket, hogy gyorsabban elérjem a kívánt célomat.

Még sose használtam ilyeneket, nem tudom, hogy valójában mennyit is segítenek ezek, megéri-e beruházni rájuk, így született meg a kérdésem.

2018. jan. 9. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Én használtam párat, ezért csak megerősíteni tudom azt, aki szerint kidobott pénz. Mindig úgy voltam, hogy na, majd talán ez a fajta, mert ez már drága meg minőségi, meg tele van minden féle hatóanyaggal. Aztán mindig koppantam, mert egy dekával sem ment le több, mint sima diétával.
2018. jan. 9. 19:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Akkor nem dobok ki feleslegesen pénzt az ablakon. :)
2018. jan. 9. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!